Детский аутизм и вербально-поведенческий подход. Обучение детей с аутизмом и связанными расстройствами - Мэри Линч Барбера (978-5-91743-066-9)

Детский аутизм и вербально-поведенческий подход. Обучение детей с аутизмом и связанными расстройствами - Мэри Линч Барбера (978-5-91743-066-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 239
239 грн
  • ISBN: 978-5-91743-066-9
  • Код товару: 326288
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Verbal Behavior Approach
Перекладач: Д. Сергєєв
Редактор: Зухра Ізмайлова - Камар
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Дитячий аутизм і вербально - поведінковий підхід. Навчання дітей з аутизмом і пов'язаними розладами» Мері Лінч Барбера

Описаний в книзі Мері Барбери вербально-поведінковий підхід на сьогоднішній день зарекомендував себе як найбільш оптимальний спосіб корекції і розвитку дітей з діагнозом "аутизм". Будучи сама матір'ю дитини з аутизмом і одночасно сертифікованим фахівцем з прикладного аналізу поведінки, Мері Барбера змогла викласти вельми непрості концепції і методи цієї науки мовою, зрозумілою кожному з батьків, який виховує дитини з аутизмом. Книга містить безліч конкретних рекомендацій і прикладів. У цьому сенсі вона може бути рекомендована як фахівцям, так і найширшої батьківської аудиторії - не тільки тим, хто виховує дитини з аутизмом, а й тим, хто просто стикається з проблемами "важких" дітей.

Купити книгу «Дитячий аутизм і вербально - поведінковий підхід. Навчання дітей з аутизмом і пов'язаними розладами» Мері Лінч Барбера в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дитячий аутизм і вербально - поведінковий підхід. Навчання дітей з аутизмом і пов'язаними розладами" (Мері Лінч Барбера) з ISBN 978-5-91743-066-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Verbal Behavior Approach
Перекладач
Д. Сергєєв
Редактор
Зухра Ізмайлова - Камар
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Мері Лінч Барбера

Рецензії на книгу «Дитячий аутизм і вербально - поведінковий підхід . Навчання дітей з аутизмом і пов'язаними розладами».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами