Ксенобиология, или Жизнь фантастических существ. Психологическая игра - Нателла Дубашидзе, Н. Рубель (978-5-98563-468-6)

Ксенобиология, или Жизнь фантастических существ. Психологическая игра - Нателла Дубашидзе, Н. Рубель (978-5-98563-468-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 1148
1 148 грн
  • ISBN: 978-5-98563-468-6
  • Код товару: 326227
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 370х270х35 мм
Автор: Н. Рубель , Нателла Дубашідзе

Про книгу «Ксенобіології , або Життя фантастичних істот. психологічна гра» Н. Рубель , Нателла Дубашідзе

Ксенобіології - це розділ біології, який займається вивченням біологічних систем, які не зустрічаються в природі. Персонажі цієї гри - фантастичні істоти, що живуть у внутрішньому психічному просторі людини, і в залежності від змісту несвідомого приймають самі різні форми. У запропонованій грі ми можемо "випустити назовні" цих істот, познайомитися з ними, поспостерігати, дізнатися, як вони виживають в різних умовах, як змінюються, за рахунок чого пристосовуються до нового, як знаходять друзів. В основі гри лежить механізм проекції: учасники в деякій мірі ототожнюються з персонажами гри і мимоволі демонструють свої адаптивні механізми особистості, свої здібності до кооперації і конкуренції. В процесі гри, через своїх персонажів і ігрові ситуації учасники визначають для себе: хто я? який я? чого я хочу? в яких умовах я опинився? що я вмію (або не вмію)? як, чому і навіщо я змінююся? яким мене бачать інші? чому мені важливо ще навчитися і для чого? і т.д. Склад комплекту: - Ігрове поле (70х100 см, складається з двох частин) - 1 шт. - Картки із зображенням неіснуючих тварин і фантастичних істот - 42 шт. - Картки із зображенням чарівних предметів (артефактів) - 6 шт. - Картки з назвою перешкод - 32 шт. - Картки, що позначають ресурси - 32 шт. - Вертушка із зображенням емоцій - 1 шт. - Шестигранний кубик - 1 шт.

Купити книгу «Ксенобіології , або Життя фантастичних істот. психологічна гра» Н. Рубель , Нателла Дубашідзе в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ксенобіології , або Життя фантастичних істот. психологічна гра" (Н. Рубель , Нателла Дубашідзе) з ISBN 978-5-98563-468-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
370х270х35 мм
Автор
Н. Рубель , Нателла Дубашідзе

Рецензії на книгу «Ксенобіології , або Життя фантастичних істот . психологічна гра ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами