Синдром белки в колесе: Как сохранить здоровье и сберечь нервы в мире бесконечных дел - Либби Уивер (978-5-9614-6058-2)

Синдром белки в колесе: Как сохранить здоровье и сберечь нервы в мире бесконечных дел - Либби Уивер (978-5-9614-6058-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 366
366 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6058-2
  • Код товару: 326211
Основні характеристики
Автор: Ліббі Уівер
Назва оригіналу: Rushing Woman's Syndrome
Перекладач: І. Окунькова
Редактор: А. Чернікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Синдром білки в колесі : Як зберегти здоров'я і зберегти нерви в світі нескінченних справ» Ліббі Уівер

Доктор Ліббі Уівер більше 17 років займається питаннями жіночого здоров'я, правильного харчування і способу життя. Її перша книга "Випадковий зайву вагу" (Accidentally Overweight) миттєво стала бестселером в Австралії і Новій Зеландії. Свою наступну книгу вона присвятила "синдрому виснажений жінки". Цей термін, придуманий доктор Уівер, характеризує жінок, які прагнуть тримати все під контролем і скрізь встигати, переживаючи при цьому, що ні на що не вистачає часу. В кінці дня втомлені, але повні рішучості, вони впевнені, що завтра зможуть все. Безсоння, підвищений тиск, гормональні збої або зайву вагу - все це наслідки шаленого ритму життя. Наслідки, які часто намагаються лікувати, не звертаючи уваги на причини, що їх викликали. Ліббі Уівер закликає жінок зупинитися і переглянути свій спосіб життя і переконання, які не дають вирватися із замкнутого кола вічного поспіху і цейтноту. У своїй книзі вона розповідає про вплив адреналіновій гонки на ендокринну, нервову і репродуктивну системи. Автор пропонує дієві стратегії, які допоможуть відновити сили і поліпшити як емоційне, так і фізичне здоров'я. Доктор Ліббі Уівер є, детально і зі знанням справи (автор книги вже багато років консультує жінок по всьому світу) розповідає про наслідки стресу на жіночий організм. Ви дізнаєтеся, чому виробляються гормони стресу - адреналін і кортизол, як вони впливають на різні системи організму, а головне - що потрібно зробити, щоб зупинити їх руйнівну дію. Це надихає керівництво допоможе вам вирватися із замкнутого кола нескінченної поспіху і справ, а поради та рекомендації автора - змінити свій спосіб життя і поліпшити здоров'я. Для кого ця книга Для жінок, які хочуть взяти гормони стресу під контроль і почати отримувати від життя задоволення.

Купити книгу «Синдром білки в колесі : Як зберегти здоров'я і зберегти нерви в світі нескінченних справ» Ліббі Уівер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Синдром білки в колесі : Як зберегти здоров'я і зберегти нерви в світі нескінченних справ" (Ліббі Уівер) з ISBN 978-5-9614-6058-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Rushing Woman's Syndrome
Перекладач
І. Окунькова
Редактор
А. Чернікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
315
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ліббі Уівер

Рецензії на книгу «Синдром білки в колесі : Як зберегти здоров'я і зберегти нерви в світі нескінченних справ ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами