Болезни и вредители роз, хвойных и других декоративных растений. Атлас-определитель - Любовь Трейвас (978-5-906811-22-6)

Болезни и вредители роз, хвойных и других декоративных растений. Атлас-определитель - Любовь Трейвас (978-5-906811-22-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 753
753 грн
  • ISBN: 978-5-906811-22-6
  • Код товару: 326142
Основні характеристики
Фотограф: Любов Трейвас
Редактор: А. Демидов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Хвороби і шкідники троянд , хвойних та інших декоративних рослин. Атлас - визначник» Любов Трейвас

Не важливо, що зростає у вас на ділянці - колекційні троянди, рідкісні хвойні, рододендрони або скромні дзвіночки, астильби, ромен, примули і флокси. Будь-сад прекрасний, якщо не населений шкідниками і всі рослини в ньому здорові. Атлас-визначник "Хвороби і шкідники троянд, хвойних та інших декоративних рослин" допоможе вам визначити захворювання за симптомами, впізнати шкідників і вибрати сучасні, дозволені до застосування засоби захисту рослин та оптимальні терміни обробок. Автор цього атласу-визначника - досвідчений фахівець, науковий співробітник захисту рослин Головного ботанічного саду РАН Любов Юріївна Трейвас. Всі глави книги проілюстровані авторськими фотографіями. Книга адресована дизайнерам, агрономам, фахівцям з озеленення, а також всім, хто вирощує декоративні рослини для оформлення особистих садів.

Купити книгу «Хвороби і шкідники троянд , хвойних та інших декоративних рослин. Атлас - визначник» Любов Трейвас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хвороби і шкідники троянд , хвойних та інших декоративних рослин. Атлас - визначник" (Любов Трейвас) з ISBN 978-5-906811-22-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Фотограф
Любов Трейвас
Редактор
А. Демидов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
360
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Любов Трейвас

Рецензії на книгу «Хвороби і шкідники троянд , хвойних та інших декоративних рослин . Атлас - визначник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами