МЕГА чемодан Вундеркинд с пелёнок. Подарочный набор. 23 больших набора с фактами - Методика Глена Домана (2100064096464)

МЕГА чемодан Вундеркинд с пелёнок. Подарочный набор. 23 больших набора с фактами - Методика Глена Домана (2100064096464)

Немає у продажу
Немає у продажу 1540
1 540 грн
  • ISBN: 2100064096464
  • Код товару: 326122
Основні характеристики
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 38 х 22 х 8 см

Про книгу «МЕГА валізу Вундеркінд з пелюшок. Подарунковий набір. 23 великих набору з фактами» Методика Глена Домана

Здивуйте свою дитину або дитину своїх друзів барвистим і корисним розвиваючим подарунком! У подарунковий валізу увійшли ВСЕ ВЕЛИКІ КАРТКИ З ФАКТАМИ (23 набору) і подарунок - книга "Як виростити вундеркінда". В МЕГА валізі: Набір "Домашні тварини" з фактами Набір "Дикі тварини" з фактами Набір "Екзотичні тварини" з фактами Набір "Породи собак" з фактами Набір "Птахи" з фактами Набір "Мешканці води" з фактами Набір "Комахи" з фактами Набір "Фрукти" з фактами Набір "Овочі" з фактами Набір "Ягоди" з фактами Набір "Дерева" з фактами Набір "Квіти" з фактами Набір "Природа" з фактами Набір "Космос" з фактами Набір "Рахунок" з фактами Набір "Транспорт" з фактами Набір "Професії" з фактами Набір "Пам'ятки світу" з фактами Набір "Шедеври художників" з фактами Набір "Музичні інструменти" з фактами Набір "Динозаври" з фактами Набір "Най-Самі" з фактами Набір "Форма та колір" 2 в 1 Книга про методику "Як виростити вундеркінда" (подарунок!)

Купити книгу «МЕГА валізу Вундеркінд з пелюшок. Подарунковий набір. 23 великих набору з фактами» Методика Глена Домана в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "МЕГА валізу Вундеркінд з пелюшок. Подарунковий набір. 23 великих набору з фактами" (Методика Глена Домана) з ISBN 2100064096464 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
38 х 22 х 8 см
Вага
5.500
Автор
Методика Глена Домана

Рецензії на книгу «МЕГА валізу Вундеркінд з пелюшок . Подарунковий набір. 23 великих набору з фактами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами