Человек решающий. Как построить организацию будущего, где решения принимает каждый - Деннис Бакке (978-5-00100-656-5)

Человек решающий. Как построить организацию будущего, где решения принимает каждый - Деннис Бакке (978-5-00100-656-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 353
353 грн
  • ISBN: 978-5-00100-656-5
  • Код товару: 326110
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Decision Maker. Unlock the Potential of Everyone in Yo
Перекладач: Наталія Брагіна
Редактор: Ксенія Вострухін , Наталія Хоренко
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Людина вирішальний. Як побудувати організацію майбутнього , де рішення приймає кожен» Денніс Бакке

Бізнес-роман про те, як можна змінити компанію на краще, давши можливість співробітникам самим приймати рішення. Хто приймає важливі рішення у вашій компанії? Стратегія, розвиток продукту, бюджетування, зарплата - зазвичай такі важливі рішення приймаються лідерами. Для цього і потрібні боси, чи не так? Але, можливо, бос - не найкраща кандидатура для прийняття таких рішень. До такого висновку прийшов Денніс Бакке і з його допомогою побудував енергетичну компанію AES з 27 000 співробітників в 27 країнах (описану Фредеріком Лалу в його книзі "Відкриваючи організації майбутнього" як приклад "бірюзовою" компанії майбутнього). І потім використовував знову, заснувавши Imagine Schools - найбільшу в США некомерційну мережу чартерних шкіл. Будучи студентом Гарвардської бізнес-школи, Бакке приймав сотні рішень, використовуючи кейс-метод, і зрозумів дві речі: прийняття рішень - кращий спосіб розвивати людей; і це не повинно закінчуватися в бізнес-школі. Він розподілив прийняття рішень по всій своїй організації, повністю залучаючи людей до процесу на всіх рівнях. Сьогодні Бакке дає тисячам людей можливість приймати рішення, які дійсно мають значення. Ця книга - бізнес-роман, заснований на досвіді Денніса Бакке, в якому він показує, як делегування рішень людям, які знаходяться "в поле", може змінити вашу компанію. Ідея дуже проста. Результати вражаючі. Ця книга допоможе вам розкривати потенціал кожної людини в вашій компанії. Для кого ця книга: Для менеджерів і керівників. Денніс Бакке - засновник і колишній президент AES, глобальної енергетичної компанії зі списку Fortune 200, описаної Фредеріком Лалу в його книзі "Відкриваючи організації майбутнього" як приклад "бірюзовою" компанії майбутнього. Бакке був президентом AES з 1994 по 2002 рік. Співзасновник Imagine Schools. Автор кількох бізнес-бестселерів.

Купити книгу «Людина вирішальний. Як побудувати організацію майбутнього , де рішення приймає кожен» Денніс Бакке в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Людина вирішальний. Як побудувати організацію майбутнього , де рішення приймає кожен" (Денніс Бакке) з ISBN 978-5-00100-656-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Decision Maker. Unlock the Potential of Everyone in Yo
Перекладач
Наталія Брагіна
Редактор
Ксенія Вострухін , Наталія Хоренко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Денніс Бакке

Рецензії на книгу «Людина вирішальний . Як побудувати організацію майбутнього , де рішення приймає кожен ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами