Лучшее время начать. Мечтать, творить и реализовать себя в зрелом возрасте - Джулия Кэмерон, Эмма Лайвли (978-5-00100-628-2)

Лучшее время начать. Мечтать, творить и реализовать себя в зрелом возрасте - Джулия Кэмерон, Эмма Лайвли (978-5-00100-628-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 413
413 грн
  • ISBN: 978-5-00100-628-2
  • Код товару: 326104
Основні характеристики
Назва оригіналу: It's Never Too Late to Begin Again
Перекладач: Ольга Шевцова
Редактор: Наталія Довнар
Мова: російська

Про книгу «Кращий час почати. Мріяти , творити і реалізувати себе в зрілому віці» Джулія Кемерон , Емма Лайвлі

Джулія Кемерон надихнула мільйони людей своїм бестселером про творчість «Шлях художника». В «Кращий час почати» вона звертається до тієї частини аудиторії, яка, як не парадоксально, має необмежену кількість часу для творчості, але з різних причин відмовляється від спроб спробувати себе в цьому напрямку. Кемерон демонструє читачам, що пенсійний вік цілком може стати найбагатшим, насиченим і творчим періодом їх життя. Після виходу на пенсію новонабутий свобода може як радувати, так і лякати. Звичний спосіб життя закінчується, а новий тільки належить створити. У цій книзі Кемерон розповідає про те, як розвиток творчої сторони своєї особистості допоможе ступити на нові, незвідані землі. Вона розповідає надихаючі історії пенсіонерів, яким захоплення творчістю не тільки допомагає заповнити дні, а й дарує відчуття задоволення життям. Тут ви знайдете опис двенадцатінедельного курсу, спрямованого на визначення - і створення - способу життя, про який ви завжди мріяли, за допомогою переосмислення себе. Для цього в книзі пропонуються прості підказки, які будуть направляти і надихати вас на те, щоб використати цей час життя з максимальною користю: Написання мемуарів надає можливість переглянути і переоцінити досвід минулого. Ви знайдете рекомендації, які допоможуть впоратися з страхітливою завданням написати цілу книгу спогадів, розбивши їх на кілька частин. Ранкові сторінки - ваш особистий щоденний потік свідомості - на яких ви записуєте свої бажання, страхи, захоплення, образи і радості. Вони допоможуть знайти зосередженість і ясність мислення для майбутнього дня. Творчі побачення заохочують прояви веселощів і спонтанності. Прогулянки на самоті знімають тривогу і прояснюють розум. Цей цікавий, поступовий, поетапний процес допоможе вам розпізнати ваші мрії і бажання і допоможе зрозуміти, що ніколи не пізно почати все заново.

Купити книгу «Кращий час почати. Мріяти , творити і реалізувати себе в зрілому віці» Джулія Кемерон , Емма Лайвлі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кращий час почати. Мріяти , творити і реалізувати себе в зрілому віці" (Джулія Кемерон , Емма Лайвлі) з ISBN 978-5-00100-628-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
It's Never Too Late to Begin Again
Перекладач
Ольга Шевцова
Редактор
Наталія Довнар
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.532
Автор
Джулія Кемерон , Емма Лайвлі

Рецензії на книгу «Кращий час почати . Мріяти , творити і реалізувати себе в зрілому віці ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами