Стремление к расцвету. Как добиться успеха в бизнесе с помощью методологии Адизеса - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-00100-389-2)

Стремление к расцвету. Как добиться успеха в бизнесе с помощью методологии Адизеса - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-00100-389-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 420
420 грн
  • ISBN: 978-5-00100-389-2
  • Код товару: 326092
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Pursuit of Prime
Перекладач: Наталя Постриган
Редактор: Римма Болдінова , Тетяна Собко
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Прагнення до розквіту. Як домогтися успіху в бізнесі за допомогою методології Адізеса» Іцхак Калдерон Адізес

Всі живі істоти проходять стадії росту і занепаду на траєкторії від народження до смерті. Однак організаціям не обов'язково старіти. Вони можуть залишатися на піку життєдіяльності протягом дуже довгого часу, можливо, навіть вічно. Вони навіть можуть повертатися до піку активності з стадій занепаду. У цій книзі розповідається, як комерційні і некомерційні організації можуть досягти розквіту з будь-якої точки життєвого циклу, будь то юність або старість, і як вони можуть закріпитися в цій стадії. Це принципи здобутки не вічної молодості, а постійної оптимальної активності. Стверджувати, що бізнес-організаціям судилося розквітнути і згаснути - все одно що скаржитися, що життя несправедливе. І те, і інше - правда, але не в повній мірі. Життя дійсно несправедлива, і організації дійсно занепадають. Але це не означає, що життя має бути несправедлива саме до вас і що саме ваш бізнес буде стертий з анналів історії. У цій книзі Іцхак Адізес закликає вас взяти долю у свої руки і очолити управління життєвим циклом вашої організації. На реальних прикладах він показує, як досягти стану розквіту.

Купити книгу «Прагнення до розквіту. Як домогтися успіху в бізнесі за допомогою методології Адізеса» Іцхак Калдерон Адізес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прагнення до розквіту. Як домогтися успіху в бізнесі за допомогою методології Адізеса" (Іцхак Калдерон Адізес) з ISBN 978-5-00100-389-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Pursuit of Prime
Перекладач
Наталя Постриган
Редактор
Римма Болдінова , Тетяна Собко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Іцхак Калдерон Адізес

Рецензії на книгу «Прагнення до розквіту . Як домогтися успіху в бізнесі за допомогою методології Адізеса ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами