Заразительный. Психология сарафанного радио. Как продукты и идеи становятся популярными - Йона Бергер (978-5-00100-015-0)

Заразительный. Психология сарафанного радио. Как продукты и идеи становятся популярными - Йона Бергер (978-5-00100-015-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 375
375 грн
  • ISBN: 978-5-00100-015-0
  • Код товару: 326087
Основні характеристики
Автор: Йона Бергер
Назва оригіналу: Contagious. Why Things Catch On
Перекладач: Олена Івченко
Редактор: Ольга Кисельова , Віра Калмикова
Мова: російська

Про книгу «Заразливий. Психологія сарафанного радіо. Як продукти та ідеї стають популярними» Йона Бергер

Про що ця книга Що робить речі популярними? Якщо ви сказали реклама, подумайте ще раз. Люди не прислухаються до реклами, вони прислухаються до думки інших людей. Але чому ми говоримо про деякі продукти і ідеях більше, ніж про інших? Чому деякі історії і чутки поширюються немов пожежа? І що робить контент в Мережі вірусним? Професор Уортноской школи бізнесу Йона Бергер присвятив багато років пошуку відповідей на ці питання. У цій книзі, заснованої на своїх великих дослідженнях, він ділиться з нами науковим обгрунтуванням феномена сарафанного радіо. Для кого ця книга Якщо вам завжди було цікаво, чому певні історії або відеоролики стають вірусними, в цій книзі ви не тільки знайдете відповідь, але і дізнаєтеся, як використовувати ці принципи для створення заразливого контенту. Автор пропонує набір конкретних прикладних методик для створення повідомлень або реклами, якими люди охоче будуть ділитися один з одним. Чим би ви не займалися, ця книга допоможе вам зробити так, щоб про ваш продукт або ідеї заговорили.

Купити книгу «Заразливий. Психологія сарафанного радіо. Як продукти та ідеї стають популярними» Йона Бергер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Заразливий. Психологія сарафанного радіо. Як продукти та ідеї стають популярними" (Йона Бергер) з ISBN 978-5-00100-015-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Contagious. Why Things Catch On
Перекладач
Олена Івченко
Редактор
Ольга Кисельова , Віра Калмикова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Йона Бергер

Рецензії на книгу «Заразливий . Психологія сарафанного радіо . Як продукти та ідеї стають популярними ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами