Философия для детей в сказках и рассказах. Пособие по воспитанию детей в семье и школе - Михаил Андрианов (978-985-17-1221-8)

Философия для детей в сказках и рассказах. Пособие по воспитанию детей в семье и школе - Михаил Андрианов (978-985-17-1221-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 353
353 грн
  • ISBN: 978-985-17-1221-8
  • Код товару: 325982
Основні характеристики
Вікова категорія: для младшего школьного возраста
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 352

Про книгу «Філософія для дітей в казках і оповіданнях. Посібник по вихованню дітей в сім'ї та школі» Михайло Андріанов

Ця книга вперше за чотирнадцять років її численних перевидань виходить в переробленому і істотно доповненому вигляді. Вона надає батькам і педагогам унікальну можливість відкрити для юних читачів основи науки про людяність; системно і поетапно знайомить з загальнолюдськими цінностями, з основними положеннями в області етики і естетики, формує духовну основу для мудрого і високоморальної поведінки в майбутньому. Книга не тільки допоможе навчити дитину роздумувати про різні сторони життя і властивості людського характеру, а й сформує його сприйняття і оцінку навколишньої дійсності. Вона буде сприяти глибокому осмисленню себе і складного світу міжлюдських відносин. В останнє десятиліття ця книга по праву стала одним з напрямків так званої гуманної педагогіки, мета якої - комплексне виховання гармонійного і культурного людини, людини з красивою душею.

Купити книгу «Філософія для дітей в казках і оповіданнях. Посібник по вихованню дітей в сім'ї та школі» Михайло Андріанов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Філософія для дітей в казках і оповіданнях. Посібник по вихованню дітей в сім'ї та школі" (Михайло Андріанов) з ISBN 978-985-17-1221-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для младшего школьного возраста
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
352
Формат
205x260 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Михайло Андріанов

Рецензії на книгу «Філософія для дітей в казках і оповіданнях . Посібник по вихованню дітей в сім'ї та школі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами