Хватит быть славным парнем! Проверенный способ добиться желаемого в любви, сексе и жизни - Роберт Гловер (978-5-9614-6231-9)

Хватит быть славным парнем! Проверенный способ добиться желаемого в любви, сексе и жизни - Роберт Гловер (978-5-9614-6231-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 258
258 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6231-9
  • Код товару: 325890
Основні характеристики
Назва оригіналу: No More Mr Nice Guy
Перекладач: Ілля Попенкер
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Досить бути славним хлопцем ! Перевірений спосіб домогтися бажаного в любов, секс і життя» Роберт Гловер

"Книга" Досить бути славним хлопцем! " розповідає, чому позиція м'якого і поступливого рожеве слоненя шкодить і заважає розвиватися. В результаті роботи доктора Гловера тисячі славних хлопців перетворилися з безвольних і нещасних в упевнених і цілісних чоловіків. Дівчатам, які звикли бачити себе в ролі жертви, рекомендації Гловера теж підійдуть ". Анна Жавнеровіч, w-o-s.ru Про що книга "Досить бути славним хлопцем! Перевірений спосіб домогтися бажаного в любов, секс і життя " Всі ми знаємо таких чоловіків: вони милі і ввічливі, завжди готові прийти на допомогу, часто на шкоду власним інтересам. Навіть самі свідомі близькі славних хлопців не можуть втриматися від спокуси скористатися їх добротою, про них згадують? тільки коли від них щось потрібно, і навіть малознайомі люди їдуть на їх шиї, звісивши ніжки. Але що славні хлопці отримують взамін? Відсутність нормальної особистому житті, посередню роботу без перспективи підвищення і натовп псевдодрузів. Що ж робити? Вихід є! У цій книзі ви знайдете дієву програму зцілення від синдрому славного хлопця. Це не просто кілька цікавих ідей, які можна спробувати і забути. Вправи допоможуть славним хлопцям прислухатися до своїх мрій, поглянути в очі власним страхам і звільнитися від них. Пора перестати ховатися за фасадом ідеального сина-друга-колеги і почати отримувати бажане - в любов, секс і життя! Чому книга "Досить бути славним хлопцем!" гідна прочитання Ви ж хочете перестати постійно догоджати оточуючим і нарешті почати отримувати від життя бажане? Так в чому тоді питання? Книга допоможе розібратися в собі позбутися від неефективних моделей поведінки - і для цього не доведеться перетворюватися в закінченого негідника. Прочитавши книгу Гловера, ви виявите в собі величезний потенціал і знайдете упевненість в своїх силах. Роберт Гловер - психотерапевт, всесвітньо визнаний експерт по синдрому славного хлопця. За допомогою своєї книги, онлайн-навчання, подкастів, блогу, консультування та роботи в терапевтичних групах доктор Гловер допоміг величезній кількості чоловіків по всьому світу змінити своє життя. 2-е видання.

Купити книгу «Досить бути славним хлопцем ! Перевірений спосіб домогтися бажаного в любов, секс і життя» Роберт Гловер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Досить бути славним хлопцем ! Перевірений спосіб домогтися бажаного в любов, секс і життя" (Роберт Гловер) з ISBN 978-5-9614-6231-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
No More Mr Nice Guy
Перекладач
Ілля Попенкер
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
220
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Роберт Гловер

Рецензії на книгу «Досить бути славним хлопцем ! Перевірений спосіб домогтися бажаного в любов, секс і життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами