Школа литературного и сценарного мастерства. От замысла до результата. Рассказы, романы, статьи, нон-фикшн, сценарии, новые медиа - Юрген Вольф (978-5-91671-694-8)

Школа литературного и сценарного мастерства. От замысла до результата. Рассказы, романы, статьи, нон-фикшн, сценарии, новые медиа - Юрген Вольф (978-5-91671-694-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 332
332 грн
  • ISBN: 978-5-91671-694-8
  • Код товару: 325865
Основні характеристики
Автор: Юрген Вольф
Назва оригіналу: Your Writing Coach
Перекладач: Дмитро Вердін
Редактор: Роза Піскотіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Школа літературного і сценарної майстерності. Від задуму до результату. Розповіді , романи , статт» Юрген Вольф

Чи бувало у вас бажання написати книгу, коротке оповідання або п'єсу, але ви не знали, з чого почати? А може бути, ви не впевнені, що зможете придумати захоплюючий сюжет і яскравих персонажів? Що б не зупиняло вас в прагненні стати письменником, «Школа літературної майстерності» дозволить ваші сумніви. Класичне посібник Юргена Вольфа розповідає не тільки про мистецтво оповідання, а й про те, як організувати свій час і довести справу до кінця, як побороти нерішучість і перетворити свого внутрішнього критика в конструктивного порадника. Книга являє собою перероблене і доповнене видання книги «Школа літературної майстерності» і включає актуальну інформацію про сценарному майстерності, соціальних медіа та електронних книгах, а також новий розділ з практичними рекомендаціями з найрізноманітніших літературних проектів. Чому книга «Школа літературного і сценарної майстерності: Від задуму до результату: розповіді, романи, статті, нон-фікшн, сценарії, нові медіа» гідна прочитання Ви дізнаєтеся, як побудувати сюжет і правильно структурувати матеріал, як розвивати взаємини персонажів і утримувати неослабний інтерес читача. Зрозуміло викладений матеріал проілюстрований відмінними прикладами. Книга навчить, як пройти весь нелегкий шлях до письменницької успіху: не зламатися після відмови видавця, справлятися з нерозумінням друзів, конструктивно сприймати критику і долати сумніви.

Купити книгу «Школа літературного і сценарної майстерності. Від задуму до результату. Розповіді , романи , статт» Юрген Вольф в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Школа літературного і сценарної майстерності. Від задуму до результату. Розповіді , романи , статт" (Юрген Вольф) з ISBN 978-5-91671-694-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Your Writing Coach
Перекладач
Дмитро Вердін
Редактор
Роза Піскотіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
432
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Юрген Вольф

Рецензії на книгу «Школа літературного і сценарної майстерності . Від задуму до результату . Розповіді , романи , статт».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами