По дороге любви. Фея Флури и история соединения двух одиноких сердец - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-699-92633-6)

По дороге любви. Фея Флури и история соединения двух одиноких сердец - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-699-92633-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 113
113 грн
  • ISBN: 978-5-699-92633-6
  • Код товару: 325859
Основні характеристики
Редактор: Е. Олійник
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «По дорозі любові. Фея Флурі і історія з'єднання двох самотніх сердець» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Ця книга розповідає історію з'єднання двох самотніх сердець. "По дорозі любові" - історія справді чарівна, а її автор Тетяна Зінкевич-Євстигнєєва - справжній майстер казок. Вона зашифрувала в захоплюючий сюжет найважливіші для життя людини психологічні знання, за допомогою яких читачі зможуть відкрити дорогу до власного щастя. А виведе їх на цю дорогу фея Добрих Можливостей на ім'я Флурі. З цієї книги ви дізнаєтеся: як перемогти самотність, як відпустити свої образи і розчарування, як розкрити серце для нової любові, як дозволити собі бути щасливою, як зрозуміти, що людина призначена тобі долею. Обкладинку прикрашає вишуканий малюнок знаменитої німецької художниці Міли Маркус. Ця чарівна книга поєднує в собі казкову історію кохання і психотерапевтичну практику. Такий жанр ще називають казкотерапією. Сьогодні це одне з найпопулярніших напрямків психотерапії, особливий метод психологічної корекції поведінки. Виявляється, що за допомогою казки можна лікувати людей. У будь-якому казковому тексті зашифрований код, який допомагає боротися зі страхами, знайти свою мрію, навчитися перешкоджати важким життєвим обставинам, знайти відповіді на питання, що цікавлять. Разом з Феєю Флурі автор книги Тетяна Зінкевич-Євстигнєєва проводить сеанс казкотерапії для людей, які шукають в цьому світі свою любов, і стосується тих внутрішніх проблем, з якими стикаються в житті багато чоловіків і жінки. Тетяна Зінкевич-Євстигнєєва закінчила факультет психології Ленінградського Державного Університету, доктор психології. У своїй професійній роботі завжди шукала способи делікатній психологічної допомоги людині і прийшла до створення власного методу Комплексної казкотерапії. Є директором Міжнародного інституту Комплексної казкотерапії, президентом Міжнародного Союзу казкотерапевтів. Автор 57 книг з практичної психології і казкотерапії, більшість з яких стабільно тримається в топах продажів.

Купити книгу «По дорозі любові. Фея Флурі і історія з'єднання двох самотніх сердець» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "По дорозі любові. Фея Флурі і історія з'єднання двох самотніх сердець" (Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва) з ISBN 978-5-699-92633-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Рецензії на книгу «По дорозі любові . Фея Флурі і історія з'єднання двох самотніх сердець ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами