Breakfast at Tiffany’s and Selected Stories / «Завтрак у Тиффани» и избранные рассказы - Трумен Капоте (978-5-9909598-3-5)

Breakfast at Tiffany’s and Selected Stories / «Завтрак у Тиффани» и избранные рассказы - Трумен Капоте (978-5-9909598-3-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 100
100 грн
  • ISBN: 978-5-9909598-3-5
  • Код товару: 325827
Основні характеристики
Серія: Abridged Bestseller
Вікова категорія: 16+
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний

Про книгу «Breakfast at Tiffany's and Selected Stories / « Сніданок у Тіффані » та вибрані розповіді» Трумен Капоте

Зібрані в книзі твори Трумена Капоте написані в різні роки і опубліковані в різних збірках, але їх об'єднує одне місце дії - Нью-Йорк, який сам стає дійовою особою розповіді. Реалістичність опису міських вулиць і пейзажів, порівнянна за точністю з путівником, поєднується з примарною, часом неправдоподібною і навіть містичною атмосферою, в якій реальність і внутрішні переживання героїв настільки переплетені, що у читача виникає сумнів у реальності самих подій, що відбуваються. Всі герої письменника, зображені з тонким психологізмом, - це невлаштовані і самотні люди в пошуках себе і свого місця в житті. Поряд з одним з найвідоміших творів автора новели Сніданок у Тіффані, в книгу включені три оповідання: Міріам, Злий дух і Закрий останні двері. У книзі представлено скорочений і адаптований текст рівня Intermediate. Адаптація, скорочення і словник: Беспалова Н. В.

Купити книгу «Breakfast at Tiffany's and Selected Stories / « Сніданок у Тіффані » та вибрані розповіді» Трумен Капоте в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Breakfast at Tiffany's and Selected Stories / « Сніданок у Тіффані » та вибрані розповіді" (Трумен Капоте) з ISBN 978-5-9909598-3-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
128
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Трумен Капоте

Рецензії на книгу «Breakfast at Tiffany's and Selected Stories / « Сніданок у Тіффані » та вибрані розповіді ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами