Привычка достигать. Как применять дизайн-мышление для достижения целей, которые казались вам невозможными - Бернард Рос (978-5-00100-079-2)

Привычка достигать. Как применять дизайн-мышление для достижения целей, которые казались вам невозможными - Бернард Рос (978-5-00100-079-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 377
377 грн
  • ISBN: 978-5-00100-079-2
  • Код товару: 325676
Основні характеристики
Автор: Бернард Рос
Назва оригіналу: The Achievement Habit
Перекладач: Михайло Попов
Редактор: Тетяна Рапопорт , Ольга Світовит
Мова: російська

Про книгу «Звичка досягати. Як застосовувати дизайн - мислення для досягнення цілей , які здавалися вам неможл» Бернард Рос

Засновник легендарної Stanford d.school про те, як застосовувати інструменти дизайн-мислення для досягнення цілей, які раніше здавалися неможливими. У своїй книзі Бернард Рот розповідає, як за допомогою дизайн-мислення, яке раніше використовувалося для роботи над масштабними проектами, домогтися позитивних змін у власному житті. Він ділиться історіями, рекомендаціями, вправами та ідеями, які допоможуть вам справитися з життєвими викликами і реалізувати свої цілі. Завдяки цій книзі ви: Перестанете намагатися і почнете робити; Зрозумієте, що все виправдання і відмовки приречені на провал; Навчіться ігнорувати перешкоди, які стоять на шляху до вашої мети; Відкриєтеся нового досвіду і будете на ньому вчитися. Наш мозок складно влаштований і, працюючи разом з его, часто саботує наші найкращі наміри. Але ви можете жити усвідомлено і створювати звички, що змінюють життя на краще. Ця книга покаже вам, як це робити.

Купити книгу «Звичка досягати. Як застосовувати дизайн - мислення для досягнення цілей , які здавалися вам неможл» Бернард Рос в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Звичка досягати. Як застосовувати дизайн - мислення для досягнення цілей , які здавалися вам неможл" (Бернард Рос) з ISBN 978-5-00100-079-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Achievement Habit
Перекладач
Михайло Попов
Редактор
Тетяна Рапопорт , Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Бернард Рос

Рецензії на книгу «Звичка досягати . Як застосовувати дизайн - мислення для досягнення цілей , які здавалися вам неможл».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами