Управление на основе данных. Как интерпретировать цифры и принимать качественные решения в бизнесе - Тим Филлипс (978-5-00100-572-8)

Управление на основе данных. Как интерпретировать цифры и принимать качественные решения в бизнесе - Тим Филлипс (978-5-00100-572-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 384
384 грн
  • ISBN: 978-5-00100-572-8
  • Код товару: 325672
Основні характеристики
Автор: Тім Філліпс
Назва оригіналу: Data Driven Business
Перекладач: Юлія Константинова
Редактор: Юлія Потьомкіна , Анна Санникова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Управління на основі даних. Як інтерпретувати цифри і приймати якісні рішення в бізнесі» Тім Філліпс

Доступне і наочне керівництво з управління на основі даних. В останні роки популярність здобула тема «великих даних» (big data). Нам обіцяли, що ця концепція зробить революцію в нашому житті і роботі. Але багато людей не здатні впоратися навіть з малим об'ємом даних. Ми продовжуємо приймати рішення на рівні інтуїції, навіть коли вона нас підводить (з книги ви дізнаєтеся, чому не завжди варто довіряти шостому відчуттю). Якщо ви хочете добитися зростання, і при цьому ваші конкуренти в веденні бізнесу спираються на дані, а ви продовжуєте «грати в угадайку», ваші шанси на успіх дуже малі (здогадки ваших конкурентів, швидше за все, нітрохи не гірше ваших). Якщо ви не в змозі приймати поінформовані рішення і вважаєте, що аналіз даних - це не для вас, ви покладаєтеся на удачу. В майбутньому навички роботи з даними стануть ключовими, такими як вміння читати і писати. Уміння поводитися з даними означатиме, що ви залишитеся затребуваним фахівцем або менеджером.

Купити книгу «Управління на основі даних. Як інтерпретувати цифри і приймати якісні рішення в бізнесі» Тім Філліпс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Управління на основі даних. Як інтерпретувати цифри і приймати якісні рішення в бізнесі" (Тім Філліпс) з ISBN 978-5-00100-572-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Data Driven Business
Перекладач
Юлія Константинова
Редактор
Юлія Потьомкіна , Анна Санникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Тім Філліпс

Рецензії на книгу «Управління на основі даних . Як інтерпретувати цифри і приймати якісні рішення в бізнесі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами