Натвори что хочешь! Каракули - Анке Куль, Кристофер Фэлленер, Наташа Влахович, Кирстен Фабински, Мони Порт, Филипп Вэхтер (978-5-00100-498-1)

Натвори что хочешь! Каракули - Анке Куль, Кристофер Фэлленер, Наташа Влахович, Кирстен Фабински, Мони Порт, Филипп Вэхтер (978-5-00100-498-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 298
298 грн
  • ISBN: 978-5-00100-498-1
  • Код товару: 325664
Основні характеристики
Назва оригіналу: Das Kinder Kunstler Kritzelbuch
Перекладач: Олена Ніколаєва
Редактор: Олена Абронова , Марія Торчинська
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Накоїти що хочеш ! каракулі» Анке Куль , Кірстен Фабінскі , Крістофер Фелленер , Мони Порт , Наташа Влахович , Філіп Вехтер

Хто напав на бідного дракона? Що у тебе в тарілці? У кого перетворюється жук Жора при повному місяці? Дай волю своїй фантазії - малюй що хочеш і як вмієш. Тільки не помри зі сміху! Це книга, в якій треба домалювати і фантазувати. При цьому вміти малювати - зовсім не обов'язково. На кожній сторінці пропонується доповнити або закінчити малюнок. Наприклад, намалювати карту піратів або курчати в яйці, монстрів, які напали на дракона або виступ рок-зірок. Важкий кремового відтінку не напружує очі. А ще цей папір не створює відчуття білого аркуша, який страшно забруднити. Книга призначається для психологічного розвантаження і відпочинку, але при цьому вона розвиває уяву і підвищує настрій. Вміти малювати зовсім не обов'язково, головне, дати волю уяві і не боятися експериментувати. Цю книгу можна взяти з собою в гості, до бабусі, в подорож... Її можна принести з собою в школу і творити в ній на групі продовженого дня або на перерві! А ще можна поділитися книгою з однокласниками, а потім влаштувати виставку незвичайних картин! А можна запропонувати помалювати в ній батькам або бабусі з дідусем. Ну, у кого сама нестримна фантазія? Для дітей 8-14 років.

Купити книгу «Накоїти що хочеш ! каракулі» Анке Куль , Кірстен Фабінскі , Крістофер Фелленер , Мони Порт , Наташа Влахович , Філіп Вехтер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Накоїти що хочеш ! каракулі" (Анке Куль , Кірстен Фабінскі , Крістофер Фелленер , Мони Порт , Наташа Влахович , Філіп Вехтер) з ISBN 978-5-00100-498-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Das Kinder Kunstler Kritzelbuch
Перекладач
Олена Ніколаєва
Редактор
Олена Абронова , Марія Торчинська
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Анке Куль , Кірстен Фабінскі , Крістофер Фелленер , Мони Порт , Наташа Влахович , Філіп Вехтер

Рецензії на книгу «Накоїти що хочеш ! каракулі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами