Мария Монтессори. От трех до пяти. Воспитание личности. Творчество, самостоятельность, трудолюбие - Юлия Фаусек (978-5-17-100654-9)

Мария Монтессори. От трех до пяти. Воспитание личности. Творчество, самостоятельность, трудолюбие - Юлия Фаусек (978-5-17-100654-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 151
151 грн
  • ISBN: 978-5-17-100654-9
  • Код товару: 325597
Основні характеристики
Автор: Юлія Фаусек
Редактор: Т. ГРИНІВЕЦЬКИЙ
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Марія Монтессорі. Від трьох до п'яти. Виховання особистості. Творчість , самостійність , працьови» Юлія Фаусек

На думку всесвітньо визнаного педагога Марії Монтессорі виховання вільної особистості можливо тільки, якщо дитині створюються умови, що сприяють самостійного набуття знань і навичок, а сам дитина росте в атмосфері доброзичливості і теплого участі. Ідеї ??Монтессорі були близькі і російському педагогу Юлії Фаусек, яка особисто зустрічалася з Монтессорі і вивчала в Італії її розробки, впроваджені в життя. У Росії вона стала засновницею системи дошкільного виховання, докорінно змінивши погляди педагогів того часу на дошкільне дитинство. До реалізації методики Марії Монтессорі Юлія Іванівна приступає в 1913 році в створеному нею дитячому садку. І вже через кілька років подібні дитсадки відкриваються в інших куточках країни. З її ініціативи також починає працювати "Товариство вільного виховання", де метод Монтессорі вивчали керівники дитсадків. Зо два десятки років Юлія Фаусек, ця видатна і неабияка жінка присвятила дошкільної освіти, написавши більше, ніж сорок робіт, серед яких книги, дидактичні матеріали, статті. У книзі Юлії Фаусек "Марія Монтессорі. Від трьох до п'яти. Виховання особистості. Творчість, самостійність, працьовитість ", пронизаної думкою про повагу до маленькій людині, як до особистості, читачі знайдуть багато цікавих і несподіваних рекомендацій по гармонійному спілкуванню з дитиною і прищеплювання навичок в різних життєвих ситуаціях.

Купити книгу «Марія Монтессорі. Від трьох до п'яти. Виховання особистості. Творчість , самостійність , працьови» Юлія Фаусек в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Марія Монтессорі. Від трьох до п'яти. Виховання особистості. Творчість , самостійність , працьови" (Юлія Фаусек) з ISBN 978-5-17-100654-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. ГРИНІВЕЦЬКИЙ
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Юлія Фаусек

Рецензії на книгу «Марія Монтессорі . Від трьох до п'яти . Виховання особистості . Творчість , самостійність , працьови».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами