Нарциссизм и трансформация личности. Психология нарциссических расстройств личности - Натан Шварц-Салант (978-5-86375-229-7)

Нарциссизм и трансформация личности. Психология нарциссических расстройств личности - Натан Шварц-Салант (978-5-86375-229-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 451
451 грн
  • ISBN: 978-5-86375-229-7
  • Код товару: 325425
Основні характеристики
Назва оригіналу: Narcissism and Character Transformation
Перекладач: Валерій Мершавка
Редактор: І. Тепікін
Мова: російська

Про книгу «Нарцисизм і трансформація особистості. Психологія нарциссических розладів особистості» Натан Шварц - Салант

Міфологічна традиція представляла Нарциса як людину, надмірно обожнює самого себе і заперечує будь-яку потребу в близьких відносинах з оточуючими. Довгий час вважалося, що нарциссические розлади особистості невиліковні через непроникного бар'єру - нарциссической захисту, яка служила головною перешкодою для встановлення будь-яких емоційних відносин між пацієнтом і аналітиком. Сьогодні ця точка зору в корені змінилася. У цій книзі природа нарциссических розладів особистості розглядається з точки зору класичного психоаналізу і сучасного юнгіанського аналізу. А крім того, детально описується клінічна робота з такими пацієнтами. Книга буде корисна насамперед фахівцям, які займаються клінічною практикою. Однак в ній чимало цікавого знайдуть для себе і інші читачі, які прагнуть розгадати таємницю власної ідентичності і відповісти на питання «Хто я такий?»

Купити книгу «Нарцисизм і трансформація особистості. Психологія нарциссических розладів особистості» Натан Шварц - Салант в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нарцисизм і трансформація особистості. Психологія нарциссических розладів особистості" (Натан Шварц - Салант) з ISBN 978-5-86375-229-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Narcissism and Character Transformation
Перекладач
Валерій Мершавка
Редактор
І. Тепікін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
296
Формат
60х88/16 (150х210 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Натан Шварц - Салант

Рецензії на книгу «Нарцисизм і трансформація особистості . Психологія нарциссических розладів особистості ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами