Цветочная скульптура из полимерной глины. Подробные мастер-классы по керамической флористике - Татьяна Мосягина, Зоя Коновалова (978-5-91906-576-0)

Цветочная скульптура из полимерной глины. Подробные мастер-классы по керамической флористике - Татьяна Мосягина, Зоя Коновалова (978-5-91906-576-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 190
190 грн
  • ISBN: 978-5-91906-576-0
  • Код товару: 325394
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Квіткова скульптура з полімерної глини. Докладні майстер - класи з керамічної флористики» Зоя Коновалова , Тетяна Мосягина

Керамічна флористика - порівняно молоде мистецтво, що зародилося близько трьох десятиліть тому в Східній Азії і включає в себе основи скульптури, живопису та флористики. Як в будь-якому художньому творчості, тут дуже важливо бути спостережливим, помічати найдрібніші деталі і черпати натхнення з природи. А що може бути для цих цілей краще живої квітки? Майстри школи керамічної флористики «Фларанж» пропонують вам здійснити подорож у дивовижний світ квіткової скульптури. П'ятнадцять докладних і прекрасно проілюстрованих майстер-класів стануть прекрасним початком на шляху в світ керамічної флористики! У цій книзі представлені різні авторські методики створення квітів з полімерної глини, що дозволяють досягти максимальної натуралістичним, передати природні особливості і фактуру живого квітки. Автори розкажуть вам про різні способи моделювання та конструювання квітів, поєднуючи які ви зможете удосконалювати своє творіння до нескінченності.

Купити книгу «Квіткова скульптура з полімерної глини. Докладні майстер - класи з керамічної флористики» Зоя Коновалова , Тетяна Мосягина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Квіткова скульптура з полімерної глини. Докладні майстер - класи з керамічної флористики" (Зоя Коновалова , Тетяна Мосягина) з ISBN 978-5-91906-576-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
80
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.259
Автор
Зоя Коновалова , Тетяна Мосягина

Рецензії на книгу «Квіткова скульптура з полімерної глини . Докладні майстер - класи з керамічної флористики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами