Что дальше? Теория инноваций как инструмент предсказания отраслевых изменений - Скотт Энтони, Эрик Рот, Клейтон Кристенсен (978-5-9614-6038-4)

Что дальше? Теория инноваций как инструмент предсказания отраслевых изменений - Скотт Энтони, Эрик Рот, Клейтон Кристенсен (978-5-9614-6038-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 367
367 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6038-4
  • Код товару: 325337
Основні характеристики
Назва оригіналу: Seeing What's Next
Перекладач: Е. Калінін
Редактор: М. Трегубова , О. Ніжельська
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Що далі? Теорія інновацій як інструмент передбачення галузевих змін» Клейтон Крістенсен , Скотт Ентоні , Ерік Рот

Щодня у всіх галузях ведеться робота над створенням і впровадженням нововведень, винаходів, нових технологій в різних галузях не тільки економіки, а й інших сферах діяльності. Але чи завжди інновації дають очікуваний результат по досягненню більш високих показників? Трапляється, що, здавалося б, ретельно продумані нововведення, виявляються не просто марними, помилковими, а й збитковими. Трапляється і таке, що компанії, які використовують інновації, випереджають потреби клієнтів, пропонуючи в своєму сегменті ринку товари або послуги зайве складні або надмірно дорогі. Про те, як уникнути подібних прорахунків, знає професор ділового адміністрування в Гарвардській школі бізнесу (США) Клейтон Крістенсен. У його книзі представлена ??новаторська модель для прогнозування результатів при прийнятті стратегічних рішень в будь-якій галузі. Що складається з трьох частин, модель дозволяє виявити сигнали для зміни галузі, оцінити кінцевий етап в конкурентній боротьбі і, нарешті, зрозуміти, чи забезпечать інновації очікуваний результат або загрожуватимуть успіху компанії. Провівши поглиблені тематичні дослідження п'яти галузей промисловості таких як, авіація, виробництво напівпровідників, телекомунікації, освіту та охорону здоров'я, автор переконливо показує, що теорія інновацій дійсно має передбачувану силу. Хто ж може застосувати теорію інновацій в своїй діяльності? Перш за все, це керівники компаній, аналітики в різних галузях, інвестори і навіть меценати.

Купити книгу «Що далі? Теорія інновацій як інструмент передбачення галузевих змін» Клейтон Крістенсен , Скотт Ентоні , Ерік Рот в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Що далі? Теорія інновацій як інструмент передбачення галузевих змін" (Клейтон Крістенсен , Скотт Ентоні , Ерік Рот) з ISBN 978-5-9614-6038-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Seeing What's Next
Перекладач
Е. Калінін
Редактор
М. Трегубова , О. Ніжельська
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Клейтон Крістенсен , Скотт Ентоні , Ерік Рот

Рецензії на книгу «Що далі? Теорія інновацій як інструмент передбачення галузевих змін ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами