Зараза. Как инфекции, передающиеся от животных, могут привести к смертельной глобальной эпидемии - Дэвид Куаммен (978-5-17-099567-7)

Зараза. Как инфекции, передающиеся от животных, могут привести к смертельной глобальной эпидемии - Дэвид Куаммен (978-5-17-099567-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 482
482 грн
  • ISBN: 978-5-17-099567-7
  • Код товару: 325250
Основні характеристики
Назва оригіналу: Spillover. Animal Infections and the Next Human Pandemic
Перекладач: Ірина Павлова
Редактор: Н. Жукова , Б. Жуков
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Зараза. Як інфекції , що передаються від тварин , можуть привести до смертельної глобальної епідемі» Девід Куаммен

Незважаючи на всі успіхи сучасної медицини, ми як і раніше живемо під загрозою глобальної смертельної епідемії. І хоча людству вдалося впоратися з багатьма хворобами, які перш несли сотні тисяч або мільйони життів, на зміну їм приходять нові, не менш грізні напасті, і найнебезпечніші з них - ті, що передаються людині від тварин. Спалах лихоманки Ебола, яка забрала з 2014 року понад 11 тисяч життів, в черговий раз нагадала, що від більшості подібних інфекцій у нас немає ніякої або практично ніякого захисту. Що ж стане "чумою XXI століття"? Яка смертельна інфекція здатна поставити під загрозу саме існування людства?..

Купити книгу «Зараза. Як інфекції , що передаються від тварин , можуть привести до смертельної глобальної епідемі» Девід Куаммен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зараза. Як інфекції , що передаються від тварин , можуть привести до смертельної глобальної епідемі" (Девід Куаммен) з ISBN 978-5-17-099567-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Spillover. Animal Infections and the Next Human Pandemic
Перекладач
Ірина Павлова
Редактор
Н. Жукова , Б. Жуков
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
688
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Куаммен

Рецензії на книгу «Зараза . Як інфекції , що передаються від тварин , можуть привести до смертельної глобальної епідемі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами