Что самые успешные люди делают до завтрака. Как изменить к лучшему свое утро... и жизнь - Лора Вандеркам (978-5-699-75517-2)

Что самые успешные люди делают до завтрака. Как изменить к лучшему свое утро... и жизнь - Лора Вандеркам (978-5-699-75517-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 206
206 грн
  • ISBN: 978-5-699-75517-2
  • Код товару: 325221
Основні характеристики
Назва оригіналу: What the Most Successful People Do Before Breakfas
Перекладач: Євген Дерев'янко
Редактор: А. Божедомова
Мова: російська

Про книгу «Що найуспішніші люди роблять до сніданку. Як змінити на краще свій ранок... і життя» Лора Вандеркам

Президенти, блискучі менеджери і харизматичні лідери, візіонер і генії, - в чому секрет їхнього успіху? Поки більшість намагається з ранку вибратися з-під ковдри, ці люди вже почали свій день і перемагають в боротьбі за кар'єру і особисте життя. Вони на зустрічах, які приносять мільйони від злиттів і поглинань. Вони на шкільних виступах своїх дітей. Вони на ранковій пробіжці. Вони відключили телефон в суботу. Вони фонтанують ідеями і знають, як "запалити" свою команду Спираючись на історії з життя і наукові дослідження, експерт з тайм-менеджменту Лора Вандеркамп розповідає, що і як по-справжньому успішні люди роблять вранці для досягнення того, що іншим здається неможливим. А ви не боїтеся проспати свій шанс?

Купити книгу «Що найуспішніші люди роблять до сніданку. Як змінити на краще свій ранок... і життя» Лора Вандеркам в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Що найуспішніші люди роблять до сніданку. Як змінити на краще свій ранок... і життя" (Лора Вандеркам) з ISBN 978-5-699-75517-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
What the Most Successful People Do Before Breakfas
Перекладач
Євген Дерев'янко
Редактор
А. Божедомова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
240
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Лора Вандеркам

Рецензії на книгу «Що найуспішніші люди роблять до сніданку . Як змінити на краще свій ранок ... і життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами