Мозг на 100%. Интеллект. Память. Креатив. Интуиция. Интенсив-тренинг по развитию суперспособностей - Ольга Кинякина, Т. Захарова, Ю. Асоскова, О. Овчинникова, П. Лем (978-5-699-49283-1)

Мозг на 100%. Интеллект. Память. Креатив. Интуиция. Интенсив-тренинг по развитию суперспособностей - Ольга Кинякина, Т. Захарова, Ю. Асоскова, О. Овчинникова, П. Лем (978-5-699-49283-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 335
335 грн
  • ISBN: 978-5-699-49283-1
  • Код товару: 325220
Основні характеристики
Редактор: К. Піскарьова , Р. Нігматуліна
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Мозок на 100 %. Інтелект. Пам'ять. Креатив. Інтуїція. Інтенсив - тренінг з розвитку суперздатні» О. Овчинникова , Ольга Кінякіна , П. Лем , Т. Захарова , Ю. Асоскова

Одна з найбільш купованих за останні роки книг про людський мозок і його розвитку. Це унікальний тренінг, що включає ефективні методики, корисні вправи, оригінальні завдання - все, що потрібно, щоб з легкістю вирішувати будь-які головоломки, які підкине вам життя. фішки книги В одній книзі - безліч зручно структурованих завдань на розвиток інтелекту, пам'яті, уваги, креативності, інтуїції. Захоплюючі завдання, вправи, головоломки, тести супроводжуються корисною і цікавою інформацією. Завдяки ефектному оформлення і значному формату книга може стати хорошим подарунком і зайняти гідне місце на полиці.

Купити книгу «Мозок на 100 %. Інтелект. Пам'ять. Креатив. Інтуїція. Інтенсив - тренінг з розвитку суперздатні» О. Овчинникова , Ольга Кінякіна , П. Лем , Т. Захарова , Ю. Асоскова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мозок на 100 %. Інтелект. Пам'ять. Креатив. Інтуїція. Інтенсив - тренінг з розвитку суперздатні" (О. Овчинникова , Ольга Кінякіна , П. Лем , Т. Захарова , Ю. Асоскова) з ISBN 978-5-699-49283-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
К. Піскарьова , Р. Нігматуліна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
848
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
1.114
Автор
О. Овчинникова , Ольга Кінякіна , П. Лем , Т. Захарова , Ю. Асоскова

Рецензії на книгу «Мозок на 100 % . Інтелект . Пам'ять . Креатив . Інтуїція . Інтенсив - тренінг з розвитку суперздатні».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами