Ни дня без кисти. Как рисовать часто и понемногу, сохранять свежий взгляд, не бояться экспериментов, быть уверенным и свободным в творчестве - Кэрол Марин (978-5-00100-304-5)

Ни дня без кисти. Как рисовать часто и понемногу, сохранять свежий взгляд, не бояться экспериментов, быть уверенным и свободным в творчестве - Кэрол Марин (978-5-00100-304-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 678
678 грн
  • ISBN: 978-5-00100-304-5
  • Код товару: 325060
Основні характеристики
Автор: Керол Марін
Назва оригіналу: Daily Painting
Перекладач: Катерина Петрова
Редактор: Наталія Довнар
Мова: російська

Про книгу «Ні дня без кисті. Як малювати часто і потроху , зберігати свіжий погляд , не боятися експериментів» Керол Марін

Багатьом художникам знайомі муки творчості, злети і падіння, осяяння або повного розчарування. В результаті творче зростання як би зупинився, натхнення зникло. І все це приносить ще більше морального напруги, якщо передбачалося, що творчість має приносити ще й матеріальну вигоду. Але вихід з цієї ситуації є, стверджує американська художниця Керол Марін. Вона знає про подібні проблеми не з чуток, оскільки сама пройшла шлях подолання творчої кризи. У своїй книзі автор дає чітку установку - ні дня без кисті! Тобто, не слід робити в своїй творчості навіть короткі перерви, а щодня присвячувати себе невеликим роботам. Дотримуючись цього принципу, Керол, мама трьох дітей, яка майже залишила малярства, коли у неї народилася третя дитина, вирішила все змінити. До цього часу малюкові виповнилося півтора року, і вона бралася за пензель під час денного сну сина. І процес пішов, Керол не тільки щодня з захопленням приступала до роботи, але і з часом її картини стали затребувані і швидко розкуповувалися. Прийшов час, коли її творчість стала приносити не тільки задоволення, але і дивіденди. У своїй книзі автор ділиться накопиченим досвідом "щоденної живопису", розповідає про техніку і прийомах зображення на маленьких картинах, радить, як вдало знайти об'єкти для них, як просувати і продавати свої роботи, об'єднавши зусилля зі своїми колегами, користуючись необмеженими можливостями всесвітньої павутини.

Купити книгу «Ні дня без кисті. Як малювати часто і потроху , зберігати свіжий погляд , не боятися експериментів» Керол Марін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ні дня без кисті. Як малювати часто і потроху , зберігати свіжий погляд , не боятися експериментів" (Керол Марін) з ISBN 978-5-00100-304-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Daily Painting
Перекладач
Катерина Петрова
Редактор
Наталія Довнар
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
205x220 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.645
Автор
Керол Марін

Рецензії на книгу «Ні дня без кисті . Як малювати часто і потроху , зберігати свіжий погляд , не боятися експериментів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами