Утраченное Просвещение. Золотой век Центральной Азии от арабского завоевания до времен Тамерлана - Стивен Фредерик Старр (978-5-9614-5303-4)

Утраченное Просвещение. Золотой век Центральной Азии от арабского завоевания до времен Тамерлана - Стивен Фредерик Старр (978-5-9614-5303-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 556
556 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5303-4
  • Код товару: 325057
Основні характеристики
Назва оригіналу: Lost Enlightenment
Редактор: А. Смишляєва , А. Космарскій
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Втрачене Просвещение. Золотий вік Центральної Азії від арабського завоювання до часів Тамерлана» Стівен Фредерік Старр

Прийнято вважати, що Епоха Відродження в Європі дуже вплинула на розвиток усіх держав континенту в самих різних напрямках - філософії, науці, мистецтві і навіть економіці. Але американський експерт по Євразії Стівен Фредерік Старр вважає, що без "мусульманського ренесансу" Європа не зробила б такий ривок. Ця ідея чітко простежується в його глобальному праці про Центральну Азію, що охоплює період з IX по XV-е століття. Дослідження і відкриття мусульманських вчених, їх філософські концепції, наукові школи і нові дисципліни, що базувалися на інтелектуальному і культурну спадщину античності, з'явилися базою для розвитку західного світу. Підтверджень тому досить багато. Так університети в Європі були копією медресе, які з'явилися в мусульманському світі трьома століттями раніше. Праці Авіценни кілька століть були настільною книгою для європейських лікарів. Неоціненний внесок у розвиток математики вніс Мухламад ібн Муса Хорезмі, який впровадив десяткову систему числення, сформував і виділив в окремий напрямок таку науку, як алгебра. Можна привести багато подібних прикладів і прочитання книги Стівена Старра дасть чітку картину про величезне внесок Сходу в загальносвітову науку і культуру.

Купити книгу «Втрачене Просвещение. Золотий вік Центральної Азії від арабського завоювання до часів Тамерлана» Стівен Фредерік Старр в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Втрачене Просвещение. Золотий вік Центральної Азії від арабського завоювання до часів Тамерлана" (Стівен Фредерік Старр) з ISBN 978-5-9614-5303-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Lost Enlightenment
Редактор
А. Смишляєва , А. Космарскій
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
576
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Стівен Фредерік Старр

Рецензії на книгу «Втрачене Просвещение . Золотий вік Центральної Азії від арабського завоювання до часів Тамерлана ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами