Единорог. Английские и ирландские стихи и сказки - Редьярд Киплинг, Эдвард Лир, Льюис Кэрролл, Хилэр Беллок, Роберт Льюис Стивенсон, Джон Китс (978-5-4335-0509-4)

Единорог. Английские и ирландские стихи и сказки - Редьярд Киплинг, Эдвард Лир, Льюис Кэрролл, Хилэр Беллок, Роберт Льюис Стивенсон, Джон Китс (978-5-4335-0509-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 692
692 грн
  • ISBN: 978-5-4335-0509-4
  • Код товару: 324969
Основні характеристики
Перекладач: Григорій Кружков
Художник: Сергій Люба
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Єдиноріг. Англійські та ірландські вірші і казки» Джон Кітс , Льюїс Керролл , Редьярд Кіплінг , Роберт Льюїс Стівенсон , Хілер Беллок , Едвард Лір

Ім'я Григорія Кружкова знайоме читачам не тільки як поета і есеїста, але серйозного дослідника англомовної літератури і талановитого перекладача. До збірки "Єдиноріг. Англійські та ірландські вірші і казки "включені казки і вірші таких відомих англійських авторів, як Едвард Лір, Редьярд Кіплінг, Роберт Льюїс Стівенсон, Льюїс Керролл, зроблені Григорієм гурткової. Це захоплюючі історії з усього Туманного Альбіону про пригоди мудрого надзвичайно кота Джеффрі, добродушного Кренделя Бренделя Йокі, про що живе між грядок з кабачками Йонг-Бонги-Боя. Тут принцесам і принцам загрожує небезпека бути зачарованими злими гномами та відьмами, але на допомогу прийдуть добрі феї. А ще потрібно остерігатися драконів і привидів, в загальному, всякої нечисті. У казкових лісах живуть різні птахи, пісні яких далеко чути, тут під кожним кущем, на деревах знайдеться всяка їжа - журавлина з терном, гриби, ароматний мед, в озерах і річках хлюпається риба. Захоплюючі і повчальні, ці історії розкажуть про те, чим жили, про що мріяли, чого боялися і до чого прагнули жителі Британських островів в давні часи, і чим закінчилася битва Льва і Єдинорога.

Купити книгу «Єдиноріг. Англійські та ірландські вірші і казки» Джон Кітс , Льюїс Керролл , Редьярд Кіплінг , Роберт Льюїс Стівенсон , Хілер Беллок , Едвард Лір в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Єдиноріг. Англійські та ірландські вірші і казки" (Джон Кітс , Льюїс Керролл , Редьярд Кіплінг , Роберт Льюїс Стівенсон , Хілер Беллок , Едвард Лір) з ISBN 978-5-4335-0509-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Григорій Кружков
Художник
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
384
Формат
180x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джон Кітс , Льюїс Керролл , Редьярд Кіплінг , Роберт Льюїс Стівенсон , Хілер Беллок , Едвард Лір

Рецензії на книгу «Єдиноріг . Англійські та ірландські вірші і казки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами