Вот наследие от Господа. Батюшка и матушка о воспитании своих детей - Константин Пархоменко, Елизавета Пархоменко (978-5-91761-549-3)

Вот наследие от Господа. Батюшка и матушка о воспитании своих детей - Константин Пархоменко, Елизавета Пархоменко (978-5-91761-549-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 214
214 грн
  • ISBN: 978-5-91761-549-3
  • Код товару: 324925
Основні характеристики
Редактор: Анна Симкина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 320

Про книгу «Спадщина Господня. Батюшка і матушка про виховання своїх дітей» Єлизавета Пархоменко , Костянтин Пархоменко

Автори книги Костянтин і Єлизавета Пархоменко - подружня пара, що має п'ять дітей. Він - протоієрей, вона - психолог. Тема їх твори - виховання чада в православній родині. Яким же чином підготувати дитину до християнського життя. Яким чином направити зростаючого дитини йти дорогою віри, щоб він бачив прірву між добром і злом і серцем був на стороні виключно за все світлого. Які методи виховання змогли б допомогти вибудовувати молодого життя фундамент, де всю свою силу і енергію він міг віддати на справу і ім'я Боже. Роз'яснення і гранично повні відповіді на вищевикладені питання знаходяться на сторінках цього видання.

Купити книгу «Спадщина Господня. Батюшка і матушка про виховання своїх дітей» Єлизавета Пархоменко , Костянтин Пархоменко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Спадщина Господня. Батюшка і матушка про виховання своїх дітей" (Єлизавета Пархоменко , Костянтин Пархоменко) з ISBN 978-5-91761-549-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Анна Симкина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Єлизавета Пархоменко , Костянтин Пархоменко

Рецензії на книгу «Спадщина Господня . Батюшка і матушка про виховання своїх дітей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами