Библия объемной декоративной стежки. Техники и проекты. Полноразмерные схемы внутри! - Сильвия Критчер (978-5-91906-677-4)

Библия объемной декоративной стежки. Техники и проекты. Полноразмерные схемы внутри! - Сильвия Критчер (978-5-91906-677-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 317
317 грн
  • ISBN: 978-5-91906-677-4
  • Код товару: 324846
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 144
Формат: 200x265 мм

Про книгу «Біблія об'ємної декоративної стежки. Техніки та проекти. Повнорозмірні схеми всередині !» Сільвія Крітчер

Стежка як вид рукоділля виникла багато століть тому і спочатку мала чисто функціональне призначення, але з часом її стали використовувати і в декоративних цілях. На жаль, ця копітка, але дуже красива техніка наразі можуть собі дозволити трохи. Почасти тому, а почасти - щоб поділитися з читачами своїм багатим досвідом, - відома британська майстриня Сільвія Крітчер написала всеосяжне керівництво по декоративної стежці з докладним описом всіх методів, що застосовуються в клаптиків шиття, а також рельєфною стежці, характерною для технік трапунто і бути. Вас чекає докладний опис найбільш поширених технік об'ємної декоративної стежки, що включає покрокові опису, фото і схеми. Крім того, ви дізнаєтеся, як поєднувати різні види стежки, які голки, нитки і тканину краще використовувати. У книзі представлено дев'ять повноцінних проектів, підібраних за принципом «від простого до складного», завдяки яким ви зможете удосконалювати свої навички До кожного проекту додаються схеми в натуральну величину.

Купити книгу «Біблія об'ємної декоративної стежки. Техніки та проекти. Повнорозмірні схеми всередині !» Сільвія Крітчер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія об'ємної декоративної стежки. Техніки та проекти. Повнорозмірні схеми всередині !" (Сільвія Крітчер) з ISBN 978-5-91906-677-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
200x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Сільвія Крітчер

Рецензії на книгу «Біблія об'ємної декоративної стежки . Техніки та проекти . Повнорозмірні схеми всередині ! ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами