Школа Флайледи-2. Как осознать причины своего обжорства, избавиться от лишнего веса и полюбить себя - Марла Силли, Линн Эли (978-5-9614-5523-6)

Школа Флайледи-2. Как осознать причины своего обжорства, избавиться от лишнего веса и полюбить себя - Марла Силли, Линн Эли (978-5-9614-5523-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5523-6
  • Код товару: 324797
Основні характеристики
Назва оригіналу: Body Clutter. Love Your Body, Love Yourself
Перекладач: Олена Копосова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Школа Флайледі - 2. Як усвідомити причини свого обжерливості , позбавитися від зайвої ваги і полюби» Лінн Елі , Марла Сіллі

На сьогодні еталоном жіночої краси вважається струнка красуня з довгими ногами, схиблена на спорті і правильне харчування. А що ж тоді робити звичайним жінкам, кількість яких набагато перевищує кількість "стройняшек"? Яким чином уникнути депресії, коли весь час хочеться їсти, а улюблену сукню не хоче приймати зайві кілограми? Автор знаменитої методики "Флайледі" Марла Сіллі разом з подругою Лінн Елі - відомим дієтологом - в новій книзі пропонують позбутися всього непотрібного мотлоху, але на цей раз не в будинку і голові, а в своєму тілі. На думку авторів, для початку необхідно знайти причини вашого переїдання. Жінки відкрито і з усіма подробицями розповідають, як у них вийшло позбутися зайвої ваги і неприйняттям самих себе. Ця книга допоможе знайти відповіді на хвилюючі вас питання, такі як: Чому ми засмічуємо свій організм різними калорійними продуктами, які крім зайвої ваги і проблем зі здоров'ям нам нічого не дають? Як "вкусняшки" допомагають впоратися зі стресом, але не з "вушками" на стегнах? Як зробити перший рятувальний Крок на шлях виправлення свого життя?

Купити книгу «Школа Флайледі - 2. Як усвідомити причини свого обжерливості , позбавитися від зайвої ваги і полюби» Лінн Елі , Марла Сіллі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Школа Флайледі - 2. Як усвідомити причини свого обжерливості , позбавитися від зайвої ваги і полюби" (Лінн Елі , Марла Сіллі) з ISBN 978-5-9614-5523-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Body Clutter. Love Your Body, Love Yourself
Перекладач
Олена Копосова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.415
Автор
Лінн Елі , Марла Сіллі

Рецензії на книгу «Школа Флайледі - 2 . Як усвідомити причини свого обжерливості , позбавитися від зайвої ваги і полюби».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами