Школа рисования акварелью итальянского мастера. Пошаговый самоучитель по рисованию акварелью - Валерио Либралато, Татьяна Лаптева (978-5-699-90576-8)

Школа рисования акварелью итальянского мастера. Пошаговый самоучитель по рисованию акварелью - Валерио Либралато, Татьяна Лаптева (978-5-699-90576-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 581
581 грн
  • ISBN: 978-5-699-90576-8
  • Код товару: 324607
Основні характеристики
Редактор: А. Полбеннікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Школа малювання аквареллю італійського майстра. Покроковий самовчитель з малювання аквареллю» Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва

Перед вами сучасний самовчитель з малювання аквареллю авторства знаменитого італійського художника Валеріо Лібралато і відомого художника - дизайнера Тетяни Лаптевой. Ця книга є компіляцією попередніх робіт і містить в собі найважливішу інформацію для художника-початківця. Малюйте квіти , портрети , пейзажі , створюйте декоративні картини і відкривайте для себе світ мистецтва і творчості !

Купити книгу «Школа малювання аквареллю італійського майстра. Покроковий самовчитель з малювання аквареллю» Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Школа малювання аквареллю італійського майстра. Покроковий самовчитель з малювання аквареллю" (Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва) з ISBN 978-5-699-90576-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Полбеннікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.033
Автор
Валеріо Лібралато , Тетяна Лаптєва

Рецензії на книгу «Школа малювання аквареллю італійського майстра . Покроковий самовчитель з малювання аквареллю ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами