Домашние задания – это вредно! И другие спорные моменты воспитания самостоятельных, уверенных в себе и гармонично развитых детей - Хизер Шумейкер (978-5-389-10538-6)

Домашние задания – это вредно! И другие спорные моменты воспитания самостоятельных, уверенных в себе и гармонично развитых детей - Хизер Шумейкер (978-5-389-10538-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 244
244 грн
  • ISBN: 978-5-389-10538-6
  • Код товару: 324497
Основні характеристики
Назва оригіналу: It's Ok to Go Up the Slide
Перекладач: Юрій Гольдберг
Редактор: А. Райська
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Домашні завдання - це шкідливо ! І інші спірні моменти виховання самостійних , впевнених в собі і га» Хізер Шумейкер

Виховання дітей в сучасному суспільстві і стрімко мінливому світі - завдання надзвичайно складне. Дуже часто батьки, під впливом страшилок зі ЗМІ, намагаються тримати дітей прив'язаними до себе, постійно контролюють за допомогою гаджетів, не дозволяють навіть на хвилину проявити себе і бути самостійними. Нерідко з дітей з усім завзяттям батьки намагаються зробити генія, перетворюючи його веселу дитячу життя в сумовитий потік розвиваючих занять, забуваючи про вільних іграх, в яких діти дійсно розвивають особистість і отримують важливий досвід. Беручи за основу результати досліджень кращих педагогів і психологів, інноваційних досягнень нейробіологів, та й свій досвід у вихованні двох синів, автор книги Хізер Шумейкер постаралася опрацювати головні принципи виховання тямущих, допитливих, впевнених в собі, гармонійно і всебічно розвинених хлопців. Це діти, які вміють адекватно оцінювати наслідки власних вчинків, обходити небезпеки, вірно поводитися в складних конфліктних ситуаціях. Деякі (або навіть багато) правила можуть здатися досить незвичними, але якщо послухати автора і його аргументи, можна зрозуміти, що в них укладені здоровий глузд, гуманність, безмежна турбота і любов до маленьких непосидам.

Купити книгу «Домашні завдання - це шкідливо ! І інші спірні моменти виховання самостійних , впевнених в собі і га» Хізер Шумейкер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Домашні завдання - це шкідливо ! І інші спірні моменти виховання самостійних , впевнених в собі і га" (Хізер Шумейкер) з ISBN 978-5-389-10538-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
It's Ok to Go Up the Slide
Перекладач
Юрій Гольдберг
Редактор
А. Райська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
464
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Хізер Шумейкер

Рецензії на книгу «Домашні завдання - це шкідливо ! І інші спірні моменти виховання самостійних , впевнених в собі і га».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами