Киевская Русь и русские княжества XII – XIII вв. Происхождение Руси и становление ее государственности - Борис Рыбаков (978-5-8291-1603-3)

Киевская Русь и русские княжества XII – XIII вв. Происхождение Руси и становление ее государственности - Борис Рыбаков (978-5-8291-1603-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 434
434 грн
  • ISBN: 978-5-8291-1603-3
  • Код товару: 324332
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 632

Про книгу «Київська Русь і російські князівства XII - XIII ст. Походження Русі і становлення її державності» Борис Рибаков

Книга являє собою фундаментальну працю видатного вітчизняного історика і археолога акад. Б.А. Рибакова, присвячений проблемі походження східних слов'ян і Русі, київського періоду давньоруської державності і періоду відокремлення руських князівств аж до монгольської навали XIII в. На основі залучення величезного джерелознавчого та археологічного матеріалу автор послідовно обгрунтовує свою багато в чому оригінальну точку зору на такі спірні проблеми, як походження назви "Русь", існування найдавнішої династії київських князів VI-IX ст., Роль норманів у становленні російської державності. Особливу увагу автор приділив дослідженню причин виникнення періоду роздробленості Русі після закінчення правління Володимира Мономаха. Адресується студентам, викладачам і науковцям гуманітарних університетів, а також самому широкому колу читачів, небайдужих до історії виникнення своєї батьківщини.

Купити книгу «Київська Русь і російські князівства XII - XIII ст. Походження Русі і становлення її державності» Борис Рибаков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Київська Русь і російські князівства XII - XIII ст. Походження Русі і становлення її державності" (Борис Рибаков) з ISBN 978-5-8291-1603-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
632
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Борис Рибаков

Рецензії на книгу «Київська Русь і російські князівства XII - XIII ст . Походження Русі і становлення її державності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами