Под давлением. Как добиваться результатов в условиях жестких дедлайнов и неопределенности - Хендри Вейсингер, Дж. П. Полив-Фрай (978-5-00100-334-2)

Под давлением. Как добиваться результатов в условиях жестких дедлайнов и неопределенности - Хендри Вейсингер, Дж. П. Полив-Фрай (978-5-00100-334-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 399
399 грн
  • ISBN: 978-5-00100-334-2
  • Код товару: 324314
Основні характеристики
Назва оригіналу: Performing Under Pressure
Перекладач: Михайло Попов
Редактор: Надія Нікольська , Ксенія Вострухін
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Під тиском. Як досягати результатів в умовах жорстких дедлайнів і невизначеності» Дж. П. Полив - Фрай , Хендрі Вейсінгер

Перед вами книга, яка навчить вас виконувати успішно свою роботу в стані психологічного навантаження. Методики, які допоможуть вам перемогти психологічну напругу, створене колективом або вами, засновані на сучасній науці і перевірені дослідженнями авторів протягом десяти років. Книга пояснить вам різницю між стресом і психологічним навантаженням, покаже їх вплив на організм і процес мислення, допоможе побороти напругу, навчить розвивати ті якості, які допоможуть досягти успіху, не дивлячись на гостро відчутну психологічне навантаження. Якщо ви хочете добитися найвищого результату в своїй роботі навіть під високою напругою, то ця книга обов'язково вам допоможе.

Купити книгу «Під тиском. Як досягати результатів в умовах жорстких дедлайнів і невизначеності» Дж. П. Полив - Фрай , Хендрі Вейсінгер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Під тиском. Як досягати результатів в умовах жорстких дедлайнів і невизначеності" (Дж. П. Полив - Фрай , Хендрі Вейсінгер) з ISBN 978-5-00100-334-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Performing Under Pressure
Перекладач
Михайло Попов
Редактор
Надія Нікольська , Ксенія Вострухін
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дж . П. Полив - Фрай , Хендрі Вейсінгер

Рецензії на книгу «Під тиском. Як досягати результатів в умовах жорстких дедлайнів і невизначеності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами