Быстрее, лучше, дешевле. Девять методов реинжиниринга бизнес-процессов - Майкл Хаммер, Лиза Хершман (978-5-9614-1807-1)

Быстрее, лучше, дешевле. Девять методов реинжиниринга бизнес-процессов - Майкл Хаммер, Лиза Хершман (978-5-9614-1807-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 355
355 грн
  • ISBN: 978-5-9614-1807-1
  • Код товару: 324228
Основні характеристики
Назва оригіналу: Faster, Cheaper, Better
Перекладач: Марина Іутіна
Редактор: Наталія Нарцисова
Мова: російська

Про книгу «Швидше , краще , дешевше. Дев'ять методів реінжинірингу бізнес - процесів» Ліза Хершман , Майкл Хаммер

Чому одні компанії процвітають, а інші - ні? Майкл Хаммер, всесвітньо відомий бізнес-гуру і автор концепції реінжинірингу, і його колега Ліза Хершман впевнені в тому, що секрет досягнення успіху - в способі організації процесів. У своїй книзі вони показують, як можна використовувати величезний потенціал процесного підходу для збільшення прибутковості компанії і підвищення її конкурентоспроможності. Адже кажучи "швидше, краще і дешевше", автори мають на увазі: швидше, краще і дешевше, ніж конкуренти. Керуючись принципами, запропонованими авторами книги, організації, що працюють в будь-якій сфері діяльності, зможуть успішно впровадити процесний підхід і отримати величезну перевагу на ринку. Найважливіша умова ефективності "процесного підходу" і роботи підприємства, вважають автори, - це раціональне, системне мислення керівника. Сьогодні діяльність компаній, як ніколи раніше, схильна до впливу безлічі макроекономічних факторів, що призводить до створення нової незвичної бізнес-середовища. Рішення більшості проблем легко знайти і сформулювати: скоротити витрати, щоб ріст зарплати робітників не спричинив підвищення цін; робити для покупців більше, ніж конкуренти, щоб вони з готовністю платили за більш цінний продукт; ставати більш гнучкими і першими на ринку випускати нові товари, забезпечувати найвищу якість і обходити конкурентів за всіма напрямками.

Купити книгу «Швидше , краще , дешевше. Дев'ять методів реінжинірингу бізнес - процесів» Ліза Хершман , Майкл Хаммер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Швидше , краще , дешевше. Дев'ять методів реінжинірингу бізнес - процесів" (Ліза Хершман , Майкл Хаммер) з ISBN 978-5-9614-1807-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Faster, Cheaper, Better
Перекладач
Марина Іутіна
Редактор
Наталія Нарцисова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ліза Хершман , Майкл Хаммер

Рецензії на книгу «Швидше , краще , дешевше . Дев'ять методів реінжинірингу бізнес - процесів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами