Пасха. Большая книга - Александра Максимова, Ирина Иванова, Татьяна Белькова, Ольга Грузинцева (978-5-462-01731-5)

Пасха. Большая книга - Александра Максимова, Ирина Иванова, Татьяна Белькова, Ольга Грузинцева (978-5-462-01731-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 413
413 грн
  • ISBN: 978-5-462-01731-5
  • Код товару: 324126
Основні характеристики
Редактор: М. Соколова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Великдень. Велика книга» Олександра Максимова , Ірина Іванова , Ольга Грузинцева , Тетяна Белькова

Серйозне посібник, створений значним складом титулованих авторів, що оповідає про те, як красиво і правильно з точки зору традицій зустрічати найулюбленіше свято в колі сім'ї. Майстер кулінарії відкриє оригінальні рецепти хліба, пасок, сирних пасок, печива, пряників і інших ласощів, а читачі зможуть побалувати себе і улюблених людей чудовими частуваннями і можливістю поласувати смакотою після тривалого посту. Рекомендації дизайнерів і мистецтвознавців допоможуть зробити яйця найкрасивішими з використанням штучних і натуральних барвників, створити оригінальні колірні ефекти. Талановиті майстри в області рукоділля запропонують захоплюючі і дуже прості майстер-класи, в процесі яких кожен зможе створити великодні сувеніри. Особливості видання: Маса майстер-класів, в які можна залучати дітей: разом створювати різноманітні вироби, адже тут є навіть рекомендації для малюків Кому адресована книга: Всім, хто відзначає добрий і світлий празник Пасхи і хоче зробити його чарівним. Христос Воскрес, дорогі читачі!

Купити книгу «Великдень. Велика книга» Олександра Максимова , Ірина Іванова , Ольга Грузинцева , Тетяна Белькова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Великдень. Велика книга" (Олександра Максимова , Ірина Іванова , Ольга Грузинцева , Тетяна Белькова) з ISBN 978-5-462-01731-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
М. Соколова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
128
Формат
84x108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Олександра Максимова , Ірина Іванова , Ольга Грузинцева , Тетяна Белькова

Рецензії на книгу «Великдень . Велика книга ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами