Уроки лидерства. Чему меня научила жизнь и 27 лет в «Манчестер Юнайтед» - Алекс Фергюсон, Майкл Мориц (978-5-00100-217-8)

Уроки лидерства. Чему меня научила жизнь и 27 лет в «Манчестер Юнайтед» - Алекс Фергюсон, Майкл Мориц (978-5-00100-217-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 0
0 грн
  • ISBN: 978-5-00100-217-8
  • Код товару: 323962
Основні характеристики
Назва оригіналу: Leading
Перекладач: Ельвіра Кондукова
Редактор: Наталя Шульпіна , Юлія Жандарова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Уроки лідерства. Чому мене навчило життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед »» Алекс Фергюсон , Майкл Моріц

Перед нами книга легендарного тренера футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона, чиє ім'я справедливо вписано золотими літерами в історію великого спорту. Крім футбольної тематики, автор торкається теми лідерства, як фундаменту в питанні управління в найширшому його розумінні. Як стати лідером власної команди? Як реагувати в моменти повного провалу? Яким чином мотивувати людей? Як навчитися бути уважним? Саме тут читач знайде відповіді на вищезазначені питання, які не залишають у спокої представників найрізноманітніших сфер і підрозділів. Книга надихає і вчить прагматичному менталітету, адже в ній розповідь про жорсткому шляху, майже в три десятка років, одного з чільних менеджерів в світі футболу. Видання буде цікаво самому широкому читацькому спектру, однак особливо корисним буде для майбутніх менеджерів і лідерів організацій.

Купити книгу «Уроки лідерства. Чому мене навчило життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед »» Алекс Фергюсон , Майкл Моріц в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Уроки лідерства. Чому мене навчило життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед »" (Алекс Фергюсон , Майкл Моріц) з ISBN 978-5-00100-217-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Leading
Перекладач
Ельвіра Кондукова
Редактор
Наталя Шульпіна , Юлія Жандарова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Алекс Фергюсон , Майкл Моріц

Рецензії на книгу «Уроки лідерства . Чому мене навчило життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами