Снофрид из Луговой долины. Совершенно невероятная история освобождения Северной страны - Андреас Х. Шмахтл (978-5-9908415-5-0)

Снофрид из Луговой долины. Совершенно невероятная история освобождения Северной страны - Андреас Х. Шмахтл (978-5-9908415-5-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 713
713 грн
  • ISBN: 978-5-9908415-5-0
  • Код товару: 323928
Основні характеристики
Назва оригіналу: Snofrid aus dem Wiesental
Перекладач: Ірина Левченко
Редактор: Марія Юнгер
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку

Про книгу «Снофрід з Луговий долини. Абсолютно неймовірна історія звільнення Північної країни» Андреас Х. Шмахтл

Снофріди люблять безвітряну, спокій, розміреність і безтурботність. Вихід з їх зони комфорту, як їм самим здається - смерті подібно. Саме для одного такого "заручника благ" одного разу все перевертається з ніг на голову, коли серед ночі на порозі у нього з'являються ельфи, яким не потрібні ні гостинність господаря, ні його страви з чаєм. Їм необхідна допомога Снофріда в пошуках і визволяння принцеси Гунілли. За словами ельфів, це під силу тільки нашому герою. Команда вирушає в далеку і непросту дорогу, де їх чекає безліч захоплюючих пригод і делікатних моментів. Однак, героїв не зупинити - їхня місія: звільнити Гунілла і вигнати з Північної країни злих тролів. Книга адресована молодшого шкільного віку.

Купити книгу «Снофрід з Луговий долини. Абсолютно неймовірна історія звільнення Північної країни» Андреас Х. Шмахтл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Снофрід з Луговий долини. Абсолютно неймовірна історія звільнення Північної країни" (Андреас Х. Шмахтл) з ISBN 978-5-9908415-5-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Snofrid aus dem Wiesental
Перекладач
Ірина Левченко
Редактор
Марія Юнгер
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
232
Формат
164х230 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Андреас Х. Шмахтл

Рецензії на книгу «Снофрід з Луговий долини . Абсолютно неймовірна історія звільнення Північної країни ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами