Единственная книга по брендингу, которая вам нужна, чтобы начать, раскрутить и сделать бизнес прибыльным - Лииса Пуолакка, Мишель Маандаг (978-5-389-10906-3)

Единственная книга по брендингу, которая вам нужна, чтобы начать, раскрутить и сделать бизнес прибыльным - Лииса Пуолакка, Мишель Маандаг (978-5-389-10906-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 156
156 грн
  • ISBN: 978-5-389-10906-3
  • Код товару: 323857
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Only Book You Will Ever Need on Branding
Перекладач: Л. Данилова
Редактор: Н. Галактіонова
Мова: російська

Про книгу «Єдина книга з брендінгу , яка вам потрібна , щоб почати , розкрутити і зробити бізнес прибутковим» Лииса Пуолакка , Мішель Маандаг

Сильний авторитетний бренд, добре і надовго запам'ятовується логотип, правильне позиціонування - все це надзвичайно важливі складові успішного бізнесу, незалежно від сфери і галузі діяльності. Представлена ??книга в доступній і простій формі розповідає, що являє собою бренд, як він створюється, що робиться для впізнаваності в товарній категорії, які заходи є обов'язковими для перемоги над конкурентами. Запропоновано реальні приклади з практики найавторитетніших і відомих компаній. Завдяки вивченню представленої інформації у кожного їсть шанс уникнути багатьох поширених підводних каменів на складному шляху перетворення оригінального стартапу в високоприбутковий бізнес. Текст доповнений яскравими оригінальними малюнками, які ясно і ємко донесуть до читача головні ідеї творців книги, які є авторитетними фахівцями з брендінгу.

Купити книгу «Єдина книга з брендінгу , яка вам потрібна , щоб почати , розкрутити і зробити бізнес прибутковим» Лииса Пуолакка , Мішель Маандаг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Єдина книга з брендінгу , яка вам потрібна , щоб почати , розкрутити і зробити бізнес прибутковим" (Лииса Пуолакка , Мішель Маандаг) з ISBN 978-5-389-10906-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Only Book You Will Ever Need on Branding
Перекладач
Л. Данилова
Редактор
Н. Галактіонова
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
75x100/32 (120x185 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Лииса Пуолакка , Мішель Маандаг

Рецензії на книгу «Єдина книга з брендінгу , яка вам потрібна , щоб почати , розкрутити і зробити бізнес прибутковим ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами