Эндорфины красоты. История о том, как можно добиться успеха, когда деньги - не главное - Александр Глушков (978-5-9614-5919-7)

Эндорфины красоты. История о том, как можно добиться успеха, когда деньги - не главное - Александр Глушков (978-5-9614-5919-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 481
481 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5919-7
  • Код товару: 323815
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 176
Формат: 60х90/8 (220х290 мм)

Про книгу «Ендорфіни краси. Історія про те , як можна домогтися успіху , коли гроші - не головне» Олександр Глушков

Справжній і неперевершений художник в бізнесі, ідеаліст і романтик, який обожнює придумувати свої власні світи і робить це чудово, а потім чесно і наполегливо перетворює їх в реальність. Йдеться про власника салонів краси "Моне" Олександра Глушкова. Формула життя, яка була придумана багато років тому, звучить досить романтично - "мріяти, бачити, втілювати", але вона дійсно працює! А чи знаєте ви, що насправді ховається за цими словами? Скільки складнощів належало пройти і витримати, щоб створити настільки ефемерний бізнес, як здається оточуючим? Відповідь на безліч важливих питань Олександр дасть в дивовижно захоплюючій книзі, яка присвячена його особистої історії успіху, а також тріумфу імперії під назвою "Моне". Складні перші кроки і активний пошук ДНК бренду, невсипуща робота з командою, спроби вижити в період економічних криз, визнання на міжнародному рівні і щоденні турботи - тут розказано про все максимально відверто і чесно. Автор поділиться секретом успіху, повідає про шляхи від мрії до її виконання, розповість про особливості створення життєздатного та міцного бізнесу в Росії, а ще про те, що він кожен день заряджається позитивними емоціями від справи, якою займається.

Купити книгу «Ендорфіни краси. Історія про те , як можна домогтися успіху , коли гроші - не головне» Олександр Глушков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ендорфіни краси. Історія про те , як можна домогтися успіху , коли гроші - не головне" (Олександр Глушков) з ISBN 978-5-9614-5919-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
60х90/8 (220х290 мм)
Вага
0.786
Автор
Олександр Глушков

Рецензії на книгу «Ендорфіни краси . Історія про те , як можна домогтися успіху , коли гроші - не головне ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами