Главное внимание главным вещам. Жить, любить, учиться и оставить наследие - Стивен Кови, Роджер Меррилл, Ребекка Меррилл (978-5-9614-5948-7)

Главное внимание главным вещам. Жить, любить, учиться и оставить наследие - Стивен Кови, Роджер Меррилл, Ребекка Меррилл (978-5-9614-5948-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 372
372 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5948-7
  • Код товару: 323813
Основні характеристики
Назва оригіналу: First Things First
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 326

Про книгу «Головну увагу головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину» Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові

Ця книга розповість про те, з якої причини з'являється масштабний розрив між дійсно важливим і всім іншим, що просто забирає наше безцінне час. А також повідає, з якої причини прагнення до продуктивності нерідко виявляється марним. У книзі заперечується звичний підхід до ефективної організації власного часу: працювати більше, максимально оперативно і винахідливо. Замість традиційних годин видання пропонує компас, адже саме мета, до якої ви йдете, являє собою найбільшу важливість, а зовсім не те, як швидко ви до неї рухаєтеся. Кому адресована книга? Всім, хто дійсно прагне зрозуміти, що в його житті представляє реальну цінність, яким чином цілком реально почати ефективно досягати поставлених цілей, як прагнути і йти до гідної, повнокровним, гармонійного життя.

Купити книгу «Головну увагу головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину» Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Головну увагу головним речам. Жити , любити , вчитися і залишити спадщину" (Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові) з ISBN 978-5-9614-5948-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
First Things First
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
326
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Ребекка Меррілл , Роджер Меррілл , Стівен Кові

Рецензії на книгу «Головну увагу головним речам . Жити , любити , вчитися і залишити спадщину ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами