Управление продажами. Как построить систему продаж, которая реально работает - Алексей Назаров, Ольга Будовская (978-5-496-02513-3)

Управление продажами. Как построить систему продаж, которая реально работает - Алексей Назаров, Ольга Будовская (978-5-496-02513-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 201
201 грн
  • ISBN: 978-5-496-02513-3
  • Код товару: 323806
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 384

Про книгу «Управління продажами. Як побудувати систему продажів , яка реально працює» Олексій Назаров , Ольга Будівська

Протягом останніх десятиліть діловий світ зазнав безліч змін - сьогодні ми всі змушені жити і працювати в умовах високої турбулентності. Чи реально знизити непередбачуваність ринку, забути про залежність від зовнішніх обставин, коли правила гри змінюються буквально на ходу? Справитися з усіма ситуаціями читачеві допоможуть інструменти і методики, які були перевірені на практиці неодноразово і створили єдину систему ефективного управління продажами. Представлена ??авторська розробка являє собою цілісну модель управлінської оцінки системи продажів. Вона дозволить правильно формулювати цілі, вибирати відповідну стратегію управління, налагоджувати функціонування каналів продажів, робити результати відповідними очікуванням. У процесі прочитання цієї книги кожен зможе освоїти потужні по ефективності методики і моделі для будь-якого рівня управління, яких налічується цілих сім. Освоєння інформації дасть можливість познайомитися з уже готовими проблемними кейсами і бізнес-рішеннями, які гарантують збільшення прибутків компанії. Видання актуально для менеджерів, керівників відділів продажів, власників комерційних підприємств, керівників різного рівня і тих, хто лише замислюється про створення власного проекту.

Купити книгу «Управління продажами. Як побудувати систему продажів , яка реально працює» Олексій Назаров , Ольга Будівська в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Управління продажами. Як побудувати систему продажів , яка реально працює" (Олексій Назаров , Ольга Будівська) з ISBN 978-5-496-02513-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олексій Назаров , Ольга Будівська

Рецензії на книгу «Управління продажами. Як побудувати систему продажів , яка реально працює ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами