Зеленая книга сказок. Я читаю по слогам. Складываю слоги в слова, а слова - в предложения - Михаил Носов (978-5-906882-57-8)

Зеленая книга сказок. Я читаю по слогам. Складываю слоги в слова, а слова - в предложения - Михаил Носов (978-5-906882-57-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 249
249 грн
  • ISBN: 978-5-906882-57-8
  • Код товару: 323786
Основні характеристики
Редактор: Анна Штерн
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Зелена книга казок. Я читаю по складах. Складаю склади в слова , а слова - в пропозиції» Михайло Носов

Серія під назвою "Вчимося читати легко і радісно" включає три книги - спочатку йде "Синя книга казок", її продовжує "Помаранчева книга казок" і заключним етапом стає "Зелена книга казок". Це третій ступінь, яка передбачає освоєння слово-складового читання. Завдяки книзі кожна дитина зможе навчитися швидко читати не по буквах, а цілими складами, словами. Перехід на третю сходинку актуальний лише в тому випадку, якщо обидва попередніх рівня дитина добре засвоїв і довів до автоматизму. Які переваги дає книга? По-перше, слід зазначити методику, яка дозволяє швидко і легко захопити малюка читанням, надати йому впевненості, виключити можливість стомлення процесом навчання. Книга включає безліч коротких казок, читання яких забере у дитини 2-3 хвилини. Казки з цікавим сюжетом, красивими зображеннями, поділеними по складах словами, зазначеними наголосами. Малюк із задоволенням вчиться читати, швидко захоплюється процесом, не втомлюється. Особливості книги: -Розрахувати на хлопців від 4 до 7 років Дозволяє процес навчання читання зробити легким, ефективним і захоплюючим -Видання засноване на кращій методикою навчання дітей самостійного читання

Купити книгу «Зелена книга казок. Я читаю по складах. Складаю склади в слова , а слова - в пропозиції» Михайло Носов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зелена книга казок. Я читаю по складах. Складаю склади в слова , а слова - в пропозиції" (Михайло Носов) з ISBN 978-5-906882-57-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Анна Штерн
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
215x215 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Михайло Носов

Рецензії на книгу «Зелена книга казок . Я читаю по складах . Складаю склади в слова , а слова - в пропозиції ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами