Действуй разумно! Как научиться думать, принимать решения и кратчайшим путем добиваться лучших результатов - Брайан Трейси (978-985-15-3003-4)

Действуй разумно! Как научиться думать, принимать решения и кратчайшим путем добиваться лучших результатов - Брайан Трейси (978-985-15-3003-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 221
221 грн
  • ISBN: 978-985-15-3003-4
  • Код товару: 323771
Основні характеристики
Назва оригіналу: Get Smart!
Перекладач: Сергій Борич
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Дій розумно ! Як навчитися думати , приймати рішення і найкоротшим шляхом домагатися кращих результа» Брайан Трейсі

Щоб досягти успіху в реалізації поставлених цілей в бізнесі або життя, необхідно вміти добре працювати головою. Сучасний світ передбачає надзвичайно стрімкі зміни і блискавичну зміну декорацій і умов, тому будь-яку можливість необхідно вміти використовувати по максимуму. У представленому виданні всесвітньо визнаний майстер бізнес-літератури розповість читачам про особливості звільнення від негативних звичок, загальноприйнятих стереотипів мислення. Він допоможе ефективно перепрограмувати мозок, щоб отримати шанс максимально реалізувати наявний потенціал. Неважливо, яку мету переслідує читач: збільшити обсяги продажів або скласти класний бізнес-план, просто підвищити рівень доходу або стати директором компанії - ця книга дозволить швидко і легко піднятися на вершину успіху, зайнявши там гідне місце.

Купити книгу «Дій розумно ! Як навчитися думати , приймати рішення і найкоротшим шляхом домагатися кращих результа» Брайан Трейсі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дій розумно ! Як навчитися думати , приймати рішення і найкоротшим шляхом домагатися кращих результа" (Брайан Трейсі) з ISBN 978-985-15-3003-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Get Smart!
Перекладач
Сергій Борич
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Брайан Трейсі

Рецензії на книгу «Дій розумно ! Як навчитися думати , приймати рішення і найкоротшим шляхом домагатися кращих результа».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами