Psychopath Free. Как распознать лжеца и манипулятора среди партнеров, коллег, начальников и не стать жертвой обмана - Джексон Маккензи (978-5-389-10407-5)

Psychopath Free. Как распознать лжеца и манипулятора среди партнеров, коллег, начальников и не стать жертвой обмана - Джексон Маккензи (978-5-389-10407-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-5-389-10407-5
  • Код товару: 323713
Основні характеристики
Назва оригіналу: Psychopath Free
Перекладач: Тетяна Самсонова
Редактор: Н. Галактіонова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Psychopath Free. Як розпізнати брехуна і маніпулятора серед партнерів , колег , начальників і не ст» Джексон Маккензі

Щодня поруч з нами знаходяться на вигляд звичайні люди, які повністю позбавлені здатності до емпатії - такі індивідууми створюють хаос навколо і досить холоднокровно грають долями і життями навколишніх, часом демонструючи неймовірну жорстокість. Психопати перебувають в стані постійної спраги грошей, розваг і задоволення сексуальних фантазій. Психопати готові буквально на все, щоб отримати жадану владу над іншими людьми. Вони успішно ховаються за маскою добропорядних громадян, маніпулюючи супутниками життя і друзями, немов пішаками в шаховій грі. Представляємо класний бестселер Джексона Маккензі, який став першим посібником для тих, хто вижив жертв, створеним саме такий ось вижила жертвою. Ця книга подарує надію на швидке одужання і навіть повне відновлення після страшного досвіду взаємодії з психопатами. Забудьте про хаос, самозвинувачення, самобичування і сумніви у власній спроможності. Ви вільні!

Купити книгу «Psychopath Free. Як розпізнати брехуна і маніпулятора серед партнерів , колег , начальників і не ст» Джексон Маккензі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Psychopath Free. Як розпізнати брехуна і маніпулятора серед партнерів , колег , начальників і не ст" (Джексон Маккензі) з ISBN 978-5-389-10407-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Psychopath Free
Перекладач
Тетяна Самсонова
Редактор
Н. Галактіонова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джексон Маккензі

Рецензії на книгу «Psychopath Free . Як розпізнати брехуна і маніпулятора серед партнерів , колег , начальників і не ст».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами