Творчеству можно научить! Книга действия и бытия. Как дать стимул развитию вашего творческого потенциала в жизни, любви и работе - Барнет Бэйн (978-5-389-10362-7)

Творчеству можно научить! Книга действия и бытия. Как дать стимул развитию вашего творческого потенциала в жизни, любви и работе - Барнет Бэйн (978-5-389-10362-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 180
180 грн
  • ISBN: 978-5-389-10362-7
  • Код товару: 323712
Основні характеристики
Автор: Барнет Бейн
Назва оригіналу: The Book of Doing and Being
Перекладач: Наталія Томашевська
Редактор: Н. Галактіонова , І. Ліньова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Творчості можна навчити ! Книга дії і буття. Як дати стимул розвитку вашого творчого потенціалу в ж» Барнет Бейн

Ваші можливості ширше , ніж вам здається. Навіть якщо ви продуктивні і активні , ви можете зробити ще більше. Ви знайдете своє покликання в тому , що для вас важливіше всього , в своїх амбіціях і , звичайно , таланти і здібності. Як тільки ви проясніть для себе ці межі своєї особистості за допомогою книги , яку ви тримаєте в руках , у вас з'явиться ентузіазм і готовність їх висловити.

Купити книгу «Творчості можна навчити ! Книга дії і буття. Як дати стимул розвитку вашого творчого потенціалу в ж» Барнет Бейн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Творчості можна навчити ! Книга дії і буття. Як дати стимул розвитку вашого творчого потенціалу в ж" (Барнет Бейн) з ISBN 978-5-389-10362-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Book of Doing and Being
Перекладач
Наталія Томашевська
Редактор
Н. Галактіонова , І. Ліньова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.220
Автор
Барнет Бейн

Рецензії на книгу «Творчості можна навчити ! Книга дії і буття . Як дати стимул розвитку вашого творчого потенціалу в ж».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами