Школа Семи Гномов. Полный годовой курс. Для занятий с детьми от 6 до 7 лет. 12 книг с картонными вкладками - Альфия Дорофеева, Юрий Дорожин, Зоя Назарова, Дарья Денисова, Светлана Сущевская (978-5-86775-479-2)

Школа Семи Гномов. Полный годовой курс. Для занятий с детьми от 6 до 7 лет. 12 книг с картонными вкладками - Альфия Дорофеева, Юрий Дорожин, Зоя Назарова, Дарья Денисова, Светлана Сущевская (978-5-86775-479-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 988
988 грн
  • ISBN: 978-5-86775-479-2
  • Код товару: 323667
Основні характеристики
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Школа Семи Гномів. Повний річний курс. Для занять з дітьми від 6 до 7 років. 12 книг з картонними» Альфия Дорофєєва , Дар'я Денисова , Зоя Назарова , Світлана Сущевська , Юрій Дорожин

Школа семи гномів - це комплексна система занять з дитиною від народження до вступу до школи, по 12 барвистих розвиваючих посібників на кожен рік життя дитини-дошкільника. Для кожного віку свій колір, свій гномик, свої книги. Так, наприклад, у всіх книжок для дітей у віці 6-7 років червоні обкладинки. Сім років до школи - сім кольорів веселки. Посібники розроблені відповідно до сучасних освітніх стандартів і будуть корисні як батькам, так і фахівцям: вихователям, методистам, гувернерам. У комплект входять книги: - Рахунок. Форма. величина - Логіка. мислення - Дошкільні прописи - Час. простір - Уроки грамоти - Уроки етики - Як жили наші предки - Народи світу - Де живуть приводи? - Читання з захопленням - Екологія для малюків - Тести для підготовки до школи.

Купити книгу «Школа Семи Гномів. Повний річний курс. Для занять з дітьми від 6 до 7 років. 12 книг з картонними» Альфия Дорофєєва , Дар'я Денисова , Зоя Назарова , Світлана Сущевська , Юрій Дорожин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Школа Семи Гномів. Повний річний курс. Для занять з дітьми від 6 до 7 років. 12 книг з картонними" (Альфия Дорофєєва , Дар'я Денисова , Зоя Назарова , Світлана Сущевська , Юрій Дорожин) з ISBN 978-5-86775-479-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Кількість сторінок
192
Формат
240x305 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.562
Автор
Альфия Дорофєєва , Дар'я Денисова , Зоя Назарова , Світлана Сущевська , Юрій Дорожин

Рецензії на книгу «Школа Семи Гномів . Повний річний курс . Для занять з дітьми від 6 до 7 років . 12 книг з картонними».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами