У них так принято. Как правильно пожимать руку, вовремя затыкаться, работать с м*даками и другие важные скиллы, которым вас никто никогда не учил - Росс Маккаммон (978-5-00100-238-3)

У них так принято. Как правильно пожимать руку, вовремя затыкаться, работать с м*даками и другие важные скиллы, которым вас никто никогда не учил - Росс Маккаммон (978-5-00100-238-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 357
357 грн
  • ISBN: 978-5-00100-238-3
  • Код товару: 323529
Основні характеристики
Назва оригіналу: Works Well with Others
Перекладач: Михайло Попов
Редактор: Тетяна Рапопорт , Ольга Світовит
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «У них так прийнято. Як правильно тиснути руку , вчасно затикатися , працювати з м * даками і інші в» Росс Маккаммон

Смішна і дуже актуальна книга від редактора Esquire, завдяки якій кожен читач зможе відчути себе більш впевнено в професійному середовищі. До того, як стати редактором всесвітньо відомого видання і почати писати в власну колонку про етикет в Entrepreneur, десять років тому, автор редагував бортовий журнал авіакомпанії. Кожен день через вікно він понуро спостерігав за паркуванням в одному з передмість Далласа, де знаходився його офіс і очікував закінчення робочого дня. Але все повністю змінилося після того, як йому подзвонили з Esquire. Уже через три тижні Росс почав кар'єру в Нью-Йорку і з подивом намагався розібратися в тому, що ж сталося. Дотепний і досить чесний, щирий розповідь Маккаммон про те, як з невдахи він перетворився в авторитетного редактора популярного журналу. Також тут можна знайти відповіді на питання, актуальні для новачків і молодих фахівців, але досить рідко розглядаються в суспільстві. Читач дізнається: Правила успішного проходження співбесіди Перший день на роботі: як його провести? Чи вмієте ви правильно входити в приміщення? Як уникнути поширених помилок в перші тижні на новому місці? Коли краще промовчати і які теми не зачіпати в розмові з колегами? Правила поведінки на вечірках, особливості проголошення красивого тосту Спілкування по електронній пошті Як одягатися правильно? Автор сприймає життя в офісі в якості досить абсурдного пейзажу, в якому на перше місце виходять страхи і его, а управління здійснюється соціальними нормами, рідко озвучують ким-небудь вголос. Повчальні, курйозні, самокритичні історії з реального життя Росса, маса тлумачних рекомендацій дадуть можливість кожному реалізуватися в професійній сфері і досягти успіху. Кому адресована книга? Всім молодим фахівцям.

Купити книгу «У них так прийнято. Як правильно тиснути руку , вчасно затикатися , працювати з м * даками і інші в» Росс Маккаммон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "У них так прийнято. Як правильно тиснути руку , вчасно затикатися , працювати з м * даками і інші в" (Росс Маккаммон) з ISBN 978-5-00100-238-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Works Well with Others
Перекладач
Михайло Попов
Редактор
Тетяна Рапопорт , Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Росс Маккаммон

Рецензії на книгу «У них так прийнято . Як правильно тиснути руку , вчасно затикатися , працювати з м * даками і інші в».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами