От листка к лепестку. 75 фантастических бумажных цветов своими руками - Ребекка Тусс, Патрик Фаррелл (978-5-00100-105-8)

От листка к лепестку. 75 фантастических бумажных цветов своими руками - Ребекка Тусс, Патрик Фаррелл (978-5-00100-105-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 848
848 грн
  • ISBN: 978-5-00100-105-8
  • Код товару: 323519
Основні характеристики
Назва оригіналу: Paper to Petal
Перекладач: Е. Петрова
Редактор: Наталія Довнар , Юлія Ремізова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Від листка до пелюстки. 75 фантастичних паперових квітів своїми руками» Патрік Фаррелл , Ребекка Туссен

Паперові квіти - актуальний тренд для будь-якої ситуації. Ця книга навчить створювати яскраві і соковиті букети, оригінальні і милі декорації для вечірок і свят, складні і незвичайні квіткові композиції для декорування. У книзі показано, наскільки просто з звичайного паперу створювати справжні шедеври. Оформлення кожної пелюстки і листочка, стебла і композиції в цілому. Можна зробити щось, максимально нагадує квіти в природі або реалізувати абстрактне рішення. Прикрасити квіти і стебла в різні кольори, зробити щось унікальне і приголомшливе. Мало хто уявляє, наскільки просто і легко створюються найскладніші букети. Ці ніжні і витончені квіти завжди в моді і дадуть можливість отримати масу приємних емоцій від творчого заняття, щоб порадувати себе і улюблених красою. Практиці виготовлення паперових квітів дуже багато років - вік техніки обчислюється століттями. Американські та європейські жінки вчилися створювати квіти з воску і паперу, інших матеріалів. Китай і Японія звели цю справу в мистецтво - тут подібними квітковими композиціями прикрашали храми і гробниці, головні убори і наряди. Була придумана спеціальний папір, яка може приймати різну форму і розтягуватися. А в якості допоміжних матеріалів для створення листя і бутонів навчилися використовувати дріт і стрічки. У представленому виданні автори зібрали разом всі власні знання і досвід, спробувавши показати читачам мистецтво в зовсім іншому світлі - з новими типами паперу, незвичайними матеріалами, оригінальним баченням старих технік. Вони постаралися забути про класичну форму квітки і винайшли нові форми, на які надихнула сама природа, а також уяву, матеріали, кольори і відтінки.

Купити книгу «Від листка до пелюстки. 75 фантастичних паперових квітів своїми руками» Патрік Фаррелл , Ребекка Туссен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Від листка до пелюстки. 75 фантастичних паперових квітів своїми руками" (Патрік Фаррелл , Ребекка Туссен) з ISBN 978-5-00100-105-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Paper to Petal
Перекладач
Е. Петрова
Редактор
Наталія Довнар , Юлія Ремізова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
256
Формат
210x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.000
Автор
Патрік Фаррелл , Ребекка Туссен

Рецензії на книгу «Від листка до пелюстки . 75 фантастичних паперових квітів своїми руками ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами