Машинное обучение. Наука и искусство построения алгоритмов, которые извлекают знания из данных - Петер Флах (978-5-97060-273-7)

Машинное обучение. Наука и искусство построения алгоритмов, которые извлекают знания из данных - Петер Флах (978-5-97060-273-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1495
1 495 грн
  • ISBN: 978-5-97060-273-7
  • Код товару: 323290
Основні характеристики
Автор: Петер Флах
Назва оригіналу: Machine Learning
Перекладач: А. Слинкин
Редактор: Д. Мовчан
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Машинне навчання. Наука і мистецтво побудови алгоритмів , які витягують знання з даних» Петер Флах

Представляємо один з найбільш цікавих і актуальних підручників, присвячених машинного навчання. Це розділ штучного інтелекту, присвячений методам створення моделей, які здатні вчитися, а також основних алгоритмів для їх будови. Автор зазначив неймовірне багатство предмета і постарався розглянути всі-всі об'єднуючі принципи. На перших же сторінках видання читач з головою порине в машинне навчання в дії і без поки неактуальних технічних подробиць. У процесі дослідження предмета ретельно підібрані приклади з ілюстраціями поступово ставатимуть більш складними. Книга описує широке коло геометричних, логічних, статистичних моделей, що не випускає з уваги і матричну факторизацию, аналіз РХП. Акцент зроблений на важливій ролі ознак. Прийнята і усталена термінологія доповнена важливим введенням в аналіз нових корисних концепцій. Після закінчення всіх глав можна знайти посилання на додаткову літературу, коментарі автора. Книга написана дуже ясним і зрозумілим мовою, чудово організована. Починаючи самими основами, автор професійно веде читача, даючи йому можливість познайомитися з потрібними фактами, докладними описами способів машинного навчання. До видання включено також псевдокод ключових алгоритмів. Все це робить книгу чудовим зразком нових стандартів настільки складною і багатопланової дисципліни, як машинне навчання.

Купити книгу «Машинне навчання. Наука і мистецтво побудови алгоритмів , які витягують знання з даних» Петер Флах в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Машинне навчання. Наука і мистецтво побудови алгоритмів , які витягують знання з даних" (Петер Флах) з ISBN 978-5-97060-273-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Machine Learning
Перекладач
А. Слинкин
Редактор
Д. Мовчан
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Петер Флах

Рецензії на книгу «Машинне навчання . Наука і мистецтво побудови алгоритмів , які витягують знання з даних ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами